reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Bedii dzięki kochana za &&&&..

my byliśmy ostatnio w tesco na zakupach bo bylismy w centrum handlowym po buty i zaszliśmy do tesco i mąż mi zakupił Sage Zmierzch :):):)
I,II i III część jest po 20zł a IV po 40..
sa polskie napisy i polski lektor-wczoraj oglądaliśmy..nawet okiem nie mrugnęłam;)))
mam nadzieję ,że uda Ci się obejrzeć ;)

zdrówka dla maluchów:)

no rocznicowej kolacji niezazdroszczę...ehhh

reklama
mama05 remontujemy a właściwie adaptujemy strych ,coś o sobie hmm pracuję sobie jeszcze ,lubię czytać dobre książki (jeśli mam czas) piec ,
wygląda na to że wszędzie sypie i jeszcze wieje brr

Wiercipiętka no to życze szybkiego remontu bo niedługo rodzisz..
ja tez lubie książki:)
a ile masz lat?
ja w lipcu kończe 33..

Anrad witaj ;)
no chyba wszędzie sypie;/;/
doczytałam jak wczoraj napisałas ,że masz 29 lat...ja tez myślałam,że do 30 sie uda z trójeczką ,ale niestety ...lipaaa

odebrałam Dominika przed 14.00 ,zrobiłam małe zakupy.
dzis Zuznie mnie prosiła o naleśniki z nutellą więc obiad mało wyszukany:))
za 2 ,5h bedzie Tom..
test owu wyszedł pozytywny więc dziś działamy również..

Ewunia kochana .....odezwij się ...

o kurka!!

SEMPE a ty w ciąży jesteś????????? No to gtatulacje

Zuz inka i Azile tez trzymajcie sie dzielnie, nogi zaciskać, brzuchów nie masować....Pamiętam jak z Dominikem leżałam 11tc. plamienie krwiste, duphaston, chciał mnie gin do szpitala wysłać ale ja słomiana wdowa byłam i Vanessę miałam małą, więc nie robiłam zakupów, tylko tyle co potrzeba, bez wózka, żeby go potem nie ciągać po schodach i udało się...a już mi się łożysko odklejało

Ja w każdej ciąż miałam plamienia, tylko tu w Anglii nic sobie z tego nie robią, nie podtrzymują ciąży tabletkami...wariaci

z Patrykiem byłam w Polsce u mamy jak zaczęłam krwawić w dzień powrotu do Anglii, nikomu nie powiedziałam bo by mnie nie puścili do domu! Latałam koło gości i pakowałam walizki...miałam cała rodzinę w domu, bo się każdy chciał pożegnać

a ja siedzę w domu, moje dziś dostały trochę za bałagan, potem zrobiły jeszcze większy na dole bo bawiły się ciastoliną. Ja sobie nic z tego nie robię. Małż w pracy cały dzień spędzi więc mam luz, dzieciom się należy bo ferie mają. Teraz pojedli moich bułeczek z rodzynkami i bajki męczą a ja na bb

Bedismall witaj!! Oj i ty miałaś niezłe przejścia widzę.
Mam dość leżenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Ja nie wiem jak ja to zniosę. Nerwowa jestem jak osa.
Widzę brut zalewający dom. Zastanawiam sie czy ja przypadkiem sie nie rozpieszczam. Może to wszystko sobie wmówiłam;-):dry:. Straszne jest mieć siły do pracy a nie pozwalają pracować.
O i ponarzekałam sobie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.

mama05 ja w czerwcu 31 kończę ,zapomniałam o imieniu jeżeli sie rzeczywiście urodzi synuś to mam opcje Mikołaj albo Bartuś :tak:
dziś tak sobie właśnie myślę czy trzecie jakoś łatwiej się rodzi :dry:

majqa ale jak to?????????spać teraz?!
azile myślę że każdy ma nieraz takie myśli bo przecież co ludzie powiedzą? przecież nie mogę tak całymi dniami leżeć i nawet we własnym domu nic nie zrobić.
Ale pomyśl sobie że cokolwiek jest lub będzie to ta chwila teraz spędzona jest tym co możesz dać swojemu dziecku. To jest taka chwila której nie będziesz nigdy żałowała. Ktoś kiedyś powiedział że na łonie śmierci nigdy nie powiesz że żałujesz chwil spędzonych w domu za to powiesz że żałujesz tych lat zmarnowanych, kiedy zabiegana między pracą a domem nie miałaś chwilki dla dzieci. Ten czas jest dany tobie teraz i wykorzystaj go najlepiej jak możesz na odpoczynek który służy dziecku

reklama
Witam!
malo mnie ale kompa mam stacjonarnego na gorze w sypialni a caly dzien leze na dole w salonie. przyjechala moja mama wiec mam latwiej i tylko leze czytam i ogladam tv. W przyszlym tygodniu jade do rodzicow bo ferie sa to sobie u rodzicow poleze a bratowa obiecala ze dziecami sie zajmie.
Dzis musialam jechac z Ania na wizyte kontrolna do chirurga, z Ania ok ale ja myslalam ze nie wroce 25 km w jedna strone plus siedzenie w poczekalni. wrocilam do domu to mnie wszystko ciaglo brzuch twardy wiec reszte przelezalam

Mamo nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ &&&&&&&&&&&&
Wiercipietka nie bede odbierac ci nadzieii ale mnie tam z zadnym szybko nie szlo...a balam sie wiecej bo wiedzialam co mnie czeka:dry:

Pozdrawiam wszystkie i lece sie polozyc

Do góry