reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Witajcie, kilka dni byłam odcięta od internetu, wcześniej nie pisałam, bo miałam jakieś mega dołki, poprostu nie wyrabiałam ze swoją szarą rzeczywistością, ciągnęłąm na rezerwach, w końcu poszłam do lekarza zrobić badania, bo już nie mogłam wytrzymać, no i okazało sie, że jestem zdrowa...w sumie niestety, bo czułam sie naprawde fatalnie i miałam nadzieje, że coś mi jest, bo wtedy leki by pewnie pomogły a tak...no w końcu kupiłam witamin kilka rodzajów i chyba wracam do żywych

Moja też ze szkoły zadowolona, oni poznali a o i cyferki 1 2 i niestety nie chodzi na żadne dodatkowe zajęcia, bo takich u nas nie ma.

Buziaki dla wszystkich

Witajcie. ostatni nie mam na nic czasu:zawstydzona/y:Nawet na bb wpadam jak po ogień. :baffled: mam nadzieję, ze jakoś dojdę do siebie. Nie wiem czy mnie ta jesien tak wykańcza czy to to przeziębienie, które mnie dopadło. mam nadzieję, ze nie pozarażam reszty rodziny. No i przede wszystkim Mili bo od razu kłopot z karmieniem a jeszcze nie uporaliśmy sie z tym problemem z wagą. Ogólnie nie zaciekawie. Maciek ma taka mase nauki w tym liceum, zę samej mi go już żal. Pol znowu ciagle albo w pracy albo w szkole. Niedługo oszaleję od tego siedzenia samotnie w domku.
Pozdrawiam wszystkie

Witam poniedziałkowo.
Ostatnia się żegnałam i pierwsza się witam. na całym forum pustki. Chyba wszystkich dobiła ta szaro -bura pogoda. jakoś zimno mimo ciepłych kaloryferów. Przez okna wlewa się szarośc i ponurość. Pozapalałam wszystkie światła i jakoś milej się zrobiło.
Dziś mam dzień odpoczynku.Jest czysto, obiadek z wczoraj, zakupy Pol zrobił bo ja przeziębiona. Będę się lenic cały dzien a jak Mila zaśnie poczytam książkę i popiję heratkę z malinkowym sokiem.
Dalej jeszcze gardło mnie boli i kicham okrutnie ale Mili na szczęście nic nie jest.
Miłego dnia

witajcie

ja sie nie oddzywam,bo mam jakiegos dola
chorobska u nas,do tego maz olał moje urodziny i mnie tym dobil skutecznie..
wczoraj by ratowac sytuacje pojechal z corkami po kwiaty,ciasto...ale ledwo sie tym ucieszylam,no bo nie wczoraj mialam urodziny i tak jakos musztarda po obiedzie..i sie zastanawiam czy normalna jestem??

do tego chyba mam nadcisnienie,bo mi w uszach od wczoraj strasznie szumi,no wiec albo schudne albo wykorkuje,bo tak sie okropnie czuje..

wylaczylam tel. na caly weekend,bo nie mialam ochoty z nikim rozmawiac
chyba mam jakas lekka depreche echh
nic mnie nie cieszy:-(

oj dziewczyny współczuję choróbsk i depresyjnych nastrojów.

moje starsze dzieciaki zaczęły dzisiaj jesiennie ferie, wyspaliśmy się, zaprowadziłam Maję do przedszkola i przyjemnie spędziłam pierwszą połowę dnia z pozostała dwójką.
Teraz jesteśmy już po obiadku, Maja odebrana z przedszkola i myślę co by tu porobić przez resztę dnia.

Lilka witaj w klubie depresyjno-jesiennym. Co do urodzin to tez bym się wściekła a "ratowanie sytuacji" jeszcze bardziej mnie wkurza.:baffled:potrójna mamusiu witaj , ty pewnie z wysp, ze macie ferie jesienne?

Ciagle jestem głodna, nie wiem co sie dzieje . Głodna i śpiąca. Albo to wpływ jesieni albo jestem w ciązy:-D

reklama
witam wszystkich a wszczegulności mamusie trójki dzieci jestem nowa
Jestem mamą 2 dziewczynek 4,5 letniej Ameli i 3 letniej Vanessy i marzy mi się trzecie dziecko ale mam wątpliwości czy poradze sobie z trójką dzieci w tak małym wieku.
I mam do was pytanie jaki jest najlepszy wiek miedzy 2 a 3 dzieckiem czy prawie 4 lata to dobra różnica czy mam jeszcze poczekać kilka lat
z góry bardzo dziękuje:-)

Do góry