reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam,
wczoraj dałam sobie upust swojemu smutkowi i rozpaczy a dziś mam lekkiego kaca, przyszedł kolega któremu wynajmujemy mieszkanie, siedział do północy ale nagadalismy się do syta! kazdy z nas wyrazał swoje zdanie, moglismy dyskutować i nikt nikogo nie krytykował ale jednogłosnie stwierdzilismy ze jestemy w smutku pogrążeli za LUDZI którzy zginęli!
jestem wzruszona jak cały świat jest z nami, szacunek oddają wszyscy nie zwracając uwagi na poglądy.

mój mąż juz oddelegowany do szpitala, mam nadzieje ze te 10dni szybko zlecą i mu pomągą by juz nie cierpiał

maurren walcz o ten poród ile się da i nie zamartwiaj się!

moja Alicja od piątku piszczy ale tak piszczy ze w uszach mi dzwoni!!!!!!!!
pozdrawiam

reklama
Hej.
Ja też smutno się witam.[*]
Do tej smutnej chwili jeszcze dołączył w piątek pogrzeb mojego wujka. Miał 91 lat[*]

A tak po za tym to u nas wszystko po staremu. Staś w przedszkolu a maluchy rozrabiają.
Maureen to trzymam kciuki żeby udało Ci się urodzićtak jak będzie dla ciebie najlepiej. No i w razie czego dawaj znać mamie a ona nam przekaże.
Sempe oby pobyt w szpitalu pomógł twojemu mężowi.

Zmykam bo MAłgosia drze się.

Dzień dobry,

u nas dzisiaj za oknem szaro i ponuro, brrr...
Mała wstała o 6.30, ale na szczęście jest w miarę grzeczna 9 odpukać w niemalowane :-D ), starsza też wstała bez muszek w nosie ( co jej się ostatnio często zdarza ), więc jest ok ;-)
Obiadek wstawiłam sobie wczoraj wieczorem ( grochóweczka ), dziś tylko doprawię. Tylko strasznie mnie boli głowa, popijam kawkę, ale chyba nie pomaga..

Śniło mi się dzisiaj, że biorę ślub - nie z moim mężem, tylko z kolegą z podstawówki, z którym mieszkałam w jednym bloku :-D Czemu akurat z nim, nie mam pojęcie, a sam ślub był wyprawiany z dnia na dzień, pamiętam tylko jaką piękną suknię mierzyłam i kolczyki perełki w uszach :-D:-D

Sempe,

trzymam mocno kciuki za Twojego męża, żeby wszystko było dobrze :tak:
Brawa dla Alicji za nową umiejętność ;-)

Weroniczka,

pisałyśmy równocześnie..
Przykro mi z powodu śmierci wujka [*]

witajcie moje kochane mamuski!!SEMPE- trzymamy kciuki za męża-bedzie dobrze i za Ciebie zebys dala rade sama z dziecmi przez te 10 dni...WERONICZKA- ach te maluchy,tylko mma siadzie do kompa to dzieci daja o sobie znac!!:))MAUREEN-czekamy na wiesci w czwartek,moze przy tej konsultacji zrobia Ci jeszcze usg i moze dzidzia sie juz obrocila,bedzie dobrze.i fajnie,ze juz torba spakowana bo to zaraz 38 t.c.i widze,ze wszystko juz czeka na maluszka:):):)) a gdzie sie podzialy pozostale mamuski-IZA,PAWNI,JOAŚ,BODZIO....i pewnie jeszcze o ktorejs zapomnialam.??

Witam i ja po weekendzie...bardzo smutnym :-(
Ja tez jakos nie moge jeszcze uwierzyc ze to stalo sie na prawde :no:

Mauren jesli masz sie martwic to lepiej dla Twojego i Maluszka zdrowia bedzie CC
Sempe sorki bo chyba nie doczytalam, a co jest Twojemu mezowi?
Mama mnie nie wymienilas ;-)

Pozdrawiam!!!

Mysle ze poczekamy do czerwca bo pasowaloby mi jeszcze jedna sprawe dograc ale o tym --> :ninja2:
A no i mowilam M o zoo a on sie smial ze przez 9 miesiecy to na pewno zdaza szpital wyremontowac

reklama
ZUZKUS- to super,bedziemy razem dzialaly,razem testowaly i tworzyly suwaczki:tak::-Dbyle do czerwca . a szpital napewno do tego czasu wyremontuja:-D:-Dja tez tylko z zoo rodze:laugh2:dwa razy starczy bez..i juz wszystko wiem...:) odpisalam na zamknietym:))to mamy podobnie:)

Ostatnia edycja:
Do góry