reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
witajcie mamuśki:))

Zaneta- zgadzam się ,kobietki tu na wątku są najlepsze!!!

Asia KC- super,ze wizyta udana,ze wszystko gra i dzidzia pomierzona :)))
cieszę sie z Tobą !!
i dziękuje-czuję sie wyściskana:))

wiecie co-Zuza własnie namalowała mnie w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozniej zrobię fotkę i mąż wstawi jak wróci z pracy......
i Zuza mówi-mamo to Ty jak rodzisz dziecko-widzisz-usmiechasz sie do brzuszka:)))
skąd Jej to w głowie..

Maureen-ukochaj Marcelinkę....wiem jakie to wzruszenie na ten magiczny pierwszy rok.....sie rozmarzyłam..

Joaś- czyli ząbki zrobione...czy jeszcze Cie wizyty czekają??
no i oczywiście bierz sie za naszą służbę zdrowi i niech Cie "stawia na nogi" skoro tego potrzebujesz siostro moja...
dobrze ,ze Jureczek już lepiej............

Anna.S-na pewno córa da sobie rade i zobaczysz jak bedzie za rok-zaczną mówić ,ze jesteś mądrą mamą ,ze zdecydowałaś sie dać w tym roku jak zobaczą co się bedzie działo za rok...
ja tez sie czasem zastanawiam czy dobrze bedzie,ale decyzja zapadła i bede pomagac Zuzi w razie co...

Cokies- witaj,mam nadzieje,ze remont zajmie skutecznie moje mysli...
jakie imię dla synka ??? :)
pogłaszcz brzusio:)

Sempe-podaję rękę-wychodz z doła.....

zmykam malować oko i wychodzimy:))

hej
Wróciliśmy w nocy z Warszawy byliśmy na tej wycieczce jekies 18 godzin z 2 małych dzieci:szok: nie obyło się bez przygód....
A sama wizyta u doktora trwała 15 min... operacja 25 czerwca (sobota). Jestem wykończona:-(
Poczytałam co pisałyście ale jakoś nie mam teraz sił na pisanie. Może później.

Scisakm was mocno!!!

ależ ze mnie gapa :sorry2: maureen STO LAT DLA MARCELINKI, MNÓSTWA SŁONKA I UŚMIECHU A MAMIE RADOŚCI KAŻDEGO DNIA :-)

mamo moje kiedy byłam około 11 tyg. chwaliły sie znajomym, że będą miały braciszka, były tego pewne, choć płci nie dało sie wtedy oczywiście jeszcze stwierdzić.....skąd..... :cool2:

Ostatnia edycja:
Maureen kochana dla Twojej rocznej Perełki najlepsze życzenia urodzinkowe!!!! Duuużo radości, miłości i samych Słonecznych, przepięknych dni

Anna.S- no widzisz dzieci tak maja :))jak zapytałam Zuzę kogo mamusia urodzi to powiedziała ,ze chłopca-Filipa :)

co prawda pozniej jak ubierała buty to zapytala czy jak już urodzę Hanię to bedzie mogła Ją wziąć na ręce-więc chyba liczy ,ze będą blizniaki:))))))

Ewunia- a co za opareacja bo ja nie w temacie?? przepraszam...

była znajoma po ciuszki dla synka-Michał ma teraz 3 m-ce i dostała ode mnie całą mase ubranek-na cały przedział wiekowy od poł roku do 2 lat-jak zajdę w ciążę to mi odda a jak sie przez ten czas nie uda to trudno...nie bede tego trzymać jak Jej sie przyda:)

za godzine bedzie Tompojdzie z dziecmi na plac zabaw-miałam isc teraz z Nimi ,ale Zuza sie przewróciła i zdarła skórę na ręce wiec wrociliśmy do domu,ma plaster i przeżywa:/ :))

wkońcu wiosna pełną gębą-jak miło:)

WERONICZKA,ZUZ-INKA,PAWIMI,ANTYLOPKA,IZA,MONIKA,EWUSEK co tam u Was?????

Wiecie,w końcu zdecydowałam się jechać.Dziś listę zrobiłam potrzebnych rzeczy.Bartosz jedzie tam już jutro a Zuza cały czas nie może się zdecydować.

reklama
Hej kochane.

Przedświąteczna bieganina mnie dopadła więc mnie nie ma na bb :/

monika super że razem spędzicie te Święta :)
maureen wszystkiego dobrego dla córusi. Jak ten czas szybko leci. Niesamowite.
ewunia trzymam kciuki za operację synka. Będzie dobrze kochana.
mamo świetny jest ten tygrys. Uwielbiam takie wzory na ścianach. Ja sama takie maluję :) U rodziców miałam dwie ściany pomalowane w bardzo duże obrazki :)
Pawimi gdzie nam zniknęłaś?
Joaś życzę żebyś szybko za pomocą naszej "kochanej" służby zdrowia wyprowadziła swoje zdrowie na prostą.

Dla reszty całuski :)

Do góry