reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej. U nas jak zwykle dużo się dzieje. Teraz byliśmy na mecie pierwszego etapu tour de France. To była atrakcja dla dzieci i dorosłych. Jutro nauczyciele strajkują to syn ma zostać w domu a córka iść do szkoły. Więc my też chcemy zastrajkowac i wcale nie pójdą. Niektórzy z nauczycieli są w innych związkach zawodowych. ..My ich do aquaparku zabierzemy.
Autko się sprawuje super i nadrabiamy zaległości towarzyskie.

Wisienko. Fajnie słyszeć dobre wiadomości. A jak odpoczynek.
Martika. Jak na froncie.
Sempe co z tobą. Zdrowie lepiej?
Katrina .Rozglądasz się za pracą?

reklama
Sorki - niechcacy nacisnelam wyslij, a nie mam edycji.

Bedi - rozeslalam wici wsrod znajomych ze szukam pracy. Moze po wakacjach cos sie znajdzie.

Hello
witam się z kawą. Wszystkie dzieci już w domu. Do niedzieli, poniedziałku. W niedzielę wyjeżdża Pierworodny a w poniedziałek Druga i Trzeci.
Potrzebuję porannej ciszy, ale nie ma tak dobrze. Czwarta stoi koło mnie i prosi o bajkę na tablecie. A ja tak chciałam być sama choć trochę po wieczornych hałasach.
Kurtka na wacie jaka jestem obolała. Starość mnie dopadła.
Katrina, może się u mnie zatrudnisz? Potrzebuję kogoś sensownego do pomocy.
Bedismall, super z tym autkiem, cieszę sie z Tobą. Widzę, ze już jesteście z małżem na fali :-):-)
Wisieńka, super z tymi pracami. U mnie tez sie dzieje, wczoraj poprałam wszystkie kołdry, poduszki, pięknie poschło i jest czysto i świeżo.
No i już lecę. Z szóstki już piątka nie śpi. No czad!!!

heloł kobietki :))

panele położone :tak:
koło 17 pojechalismy do leroy bo "coś " na ściany między meblami stojącymi a wiszącymi ...płytki ,które były poszły won...kupilismy blat ..a tam gdzie będzie kuchenka będzie hartowane szkło..

w drodze powrotnej mc d i "kolacja" :sorry2:

teraz Tom składa narożną szafkę ..

jutro o 9 przyjeżdża gośc od sufitu podwieszanego więc kupilismy też ledy ..przeeeeeepiękną potrójną lampę nad murek między kuchnią a salonem...farbę ,żeby odświeżyć kolor w salonie i 2 białe na sufit..
jutro podjadę z panem K.po stelaże do płyt..

na 10 mam klientkę i potem na zakupy do hurt.kosm..
Tomi po pracy będzie dalej składał meble a ja poprzekładam rzeczy z wiszących szafek na dół ,żeby można było je zdemontować ..

póki co prace idą tak jak zaplanowaliśmy ..Tomi dał radę z panelami ,wszystko ładnie poprzycinał :tak:

już nie mogę się doczekac kiedy sobie w szafkach poukładam :-p

ściskam wszystkie :tak:

Mamusia - super, ze sie tak u Was dzieje w sprawach remontowych.
My mamy zamiar zeobic teraz pokoik dla Alinki ale jeszcze nie mamy sprecyzowanych jeszcze wizji.... tzn. Mamy wizje, ale kazdt swoja.

reklama
Hello!!!
witam z kawką. Lurowata ale zawsze kawa :-)
Mamo, rewelacyjnie z tym remontem. Mi też się marzy, jednak musimy poczekać. Chodzi o kasę, ale też o koncepcję jak rozwiązać kwestie lokalowe. Dużo nas, wcale nie za duzo, ale dużo i tyle.
Dzieci wyjechały znowu. Lubię czas wakacji, naprawdę. Małż zakupił jagody, uskuteczniłam ciasto a dzisiaj zrobię dżem do słoików. Dużo tego nie wyjdzie, bo ja nie używam żadnych żelfiksów etc. Dla uściślenia wyjechała trójka. Marcin już wraca w sobotę. Wiecie taki obóz siedmiodniowy. Koloniści wrócą w następny czwartek.
Laseczki jeszcze coś napiszę ale teraz idę uwolnić Mareczka z kupy...

Ostatnia edycja:
Do góry