reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

pisałam Wam że u mnie zimno? wyszłam z dziewczynkami i emkiem do sklepu, poubierałam je w długie rękawy a tu nagle zrobił się gorąc - szybko musiałam je przebierać:tak:

przyszłyśmy potem do domu, Hanka zaczęła marudzić za lodem - przypomniało mi się że mam taką saszetkę do zmieszania z mlekiem - wzięłam mikser i dawaj ...mikusję żeby dziecku dogodzić - nagle czekoladowa masa wyskoczyła mi z pojemnika (nie pytajcie jak ja to zrobiłam?:baffled:) efekt: ja cała pochlapana, skarpetki, spodnie i koszulka do prania, moje wyszorowane przed weekendem kafelki i fronty całe w czekoladzie:wściekła/y: to pewnie tak żebym się za bardzo nie nudziła:sorry2:

joaś zazdrościłaś mi lenia?:tak: to już nie l e n i u c h u j e:no: współczuje bólu i przeganiam a kysz kysz;-)

reklama
Joas kochana ...czemu tak Cię serce boli??co sie stało???

Lenka a czy Wy sie jeszcze staracie o dzidzię ?

Patik mówisz,że poszalałas w kuchni i musisz ..
a ja myslałam ,że Ty w tym nudnym dniu a Ty po kuchennej akcji musisz się :-D

Bedii ..gdzieś Ty ??

Hana a Ty ??? w Lidlu na zakupach ?

mój mąż u dentysty ..jak wróci to my jedziemy do Lidla :))i wypłacić kasę bo jutro trza za farbę płacić ..

witajcie poniedziałkowo,

U nas pogoda.... była! Od rana lało jak z cebra, potem padało, a teraz trochę się przejaśniło, może nie będzie tak źle.
Mały słodki i rozkoszny - kolki jeszcze trochę nam dokuczają, ale to juz niedługo.

Miłego dnia Wam życzę i wieczorku.

Mamuś powiem tak, zakupiłam testa i jutro chcę go użyć, w srodę jest termin na @, oby nie, tempka póki co w górzę no więc czekam i staram się nie nakręcać. Miałam nic nie pisać ale zawsze więcej kciuków co nie :baffled:

lenka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mamo ja bylam u okulisty na kontroli z moim Domiskiem i jest niezbyt, poza tym Patryk mnie w autobusie:wściekła/y:, jejku jak on mi syrene wlaczy to zadne nie pomoze, po prostu masakra....
bylam w domu przed 18, dopiero zjedlismy obiad:no: i jestem do kitu, jakas dzisiaj jestem mimo wszytko ....

reklama
pokazuje sie,:-)
po wakacjach nie moge sie odkrecic..jakos nie moge wpasc w wir bb :zawstydzona/y:
odespalam juz,ogarnelam powakacyjny misz-masz,ale jakos na kompa czasu brak,do tego mam jeszcze m w domu ,wiec same rozumiecie
jak znajde wiecej czasu to was nadrobie i popisze wiecej ;-)
Zuzinka spoznione ,ale szczere zyczonka..wszystkiego co najlepsze kochana :-):-)
pozdrawiam cieplutko wszystkie razem i kazda z osobna ;-):tak:

Do góry