reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hana czesz się czesz bo to nigdy nie wiadomo ;-)
co do bólu głowy to cos tam się czai za rogiem bo oczy juz zaczynają nawalać ...

jedyne co mi przychodzi do głowy to zatoki ...miałam w czerwcu rok temu przeprawę z nimi ..krwotok z nosa ponad 3 h...spuchniete miedzy oczami jakby mnie osa ugryzła,masakryczny ból głowy ..
dostałam nawet skierowanie na rezonans głowy bo podejrzewała lekarka guza na mózgu ..ale jak antybiotym na zatoki zadziałał i cała ta zielenina mi zeszła to i ból głowy przeszedł....mam nadzieje ,że to nie nawrót zatok:no::no:

idę rozwiescić pranko bo się wyprało ..

reklama
Dziewczyny, wpadam powiedzieć że żyję, byłam "wyjechana" na weekend. teraz wpadam na moment. Mamo łączę się w bólu, bo od rana konam z bólu głowy. Pa!!!

Joaś witaj ..masakra jakas z tym bólem ......
współczuję ..

my poszliśmy z dziećmi po małe zakupy ...ponad godzinkę nam to zajęło ,ale spacerkiem powoli ..pogadaliśmy ,pośpiewaliśmy ....pogoda jest to korzystamy ..
potem zakupy zostawiłam i ...na rowery a ja z Bono ...i znowu ponad godzina:))
teraz wrócilismy niedawno ..
dzieci lego układają na górze a ja obiad dziergam:)

korzystam póki jeszcze czacha nie dymi ...
pranie wyschło ,zaraz trzeba poskładac i jeszcze jedno wstawię bo po powrocie dzieci się nazbierało...

Azile jak na froncie???

hej:) a ja spałam dzisiaj do 10.20:szok: z krótką przerwą po 4 na mleko dla Zośki:tak:

poszłam przed chwilą wywiesić pranie na dwór, a tam wieje, że ho ho - trzeba sie cieplej ubrać bo zimno:baffled:

hana jak tam fryz?:-D melduj jak tam synek się na boisku sprawował - wiesz trening czyni mistrza więc niech kopie ile sił w nogach, jeszcze z niego piłkarz wyrośnie jak mu się nie znudzi:-p
mama tak pomyślałam o Twoich bólach głowy czy to nie przypadkiem od oczu? masz zdrowe oczęta? moja mama też miała straszne bóle głowy, wylądowała w końcu u neurologa, który oprócz swoich badań skierował ją do okulisty, dostała odpowiednie okulary, przy okazji wykluczyli właśnie jakieś guzy itp. i bóle się skończyły:tak:

Patik nooooooooooooo!!! to zgrzeszyłaś :-p
kto to widział tyle spać :))
nie ,no żartuję :) jak sie tak zdarza to korzystaj:)

ja 2gie pranko wstawiłam,zaraz siadamy do obiadu.

a oczy mam zdrowe-widzę lepiej niż Urząd Skarbowy hahaaaa

ja myślę ,że to może być od tych wszystkich leków,hormonów i innych na to ,żebym zaszła....

czesc laski

czytam wiec jestem........
mamo wspolczuje bolu - moze faktycznie zatoki
hana lidl - miejsce magiczne? ;P no to czesz sie i pindrz, moze znowu sie zapatrzysz
joas wez tabsy, zwolnij obroty to i zycie smaku nabierze
katrina jak pogoda i maluszek?
pati a co u ciebie dzisiaj slychac?

ja naprawiam co moge, w sobote wieczorkiem mialam babskie wyjscie, kumpela sie z wesela szefowej urwala i wyciagnela mnie na pogaduchy do naszego ulubionego baru, wrocilam pozno w nocy:zawstydzona/y:a przed wysciem troche musialam mojego emka podenerwowac, wiecie, ostry makijaz, kusa sukienka, mocne perfumy, nie powiedziala gdzie ide i kiedy wracam, zero :rofl2: za to niedziela to juz za mna lazil, wybralismy sie razem do lidla na spozywke,potem sprzatalam, upieklam sernik, wieczorkiem filmik przy akompaniamencie mojito, czysty relaks
dzis rano wstalismy, zostalam zbalamucona, potem znowu filmik i sniadanko z kawa w lozku i jest git. Ja mam dzis totalnego lenia, a na 15.40 jade z Dominikiem do jego okulistki, cala trojke musze zabrac, bo maz w pracy a sasiadka ma problemy z kregoslupem wiec nie bede swinia
trzymajcie sie kobitki

Bedii:szok::szok:
wyjście z koleżankami!!
kawa do łóżka !!
dziki sex!!
i to wszystko w 2 dni...............mam depresję

i focha ...

żartuję !!
baaaardzo się ciesze ,że u Ciebie tak dobrze !! i jeszcze sernik

Bedismall Twój post to żywy przykład jak poprawić relacje w małżeństwie :-D pięknie - niech taki stan trwa jak najdłuzej:tak:
mama nie powiem że żałuje:-D jestem śpioch i wykorzystam każdą okazję:-p jak pracowałam to mało spałam teraz nadrabiam:tak: eh te Twoje bóle - całkiem możliwe że od tych hormonów - niech te Twoje poświęcenie szybko zaowocuje fasoleczką:happy: &&&&&&&&

idę podgrzać obiad bo w brzuchu burczy:baffled:

Hello!
U mnie to ból głowy od nerw, tabsy wzięłam, ale i tak zmeczenie i stres= migrena, a zwalczyć to cholerstwo to sztuka :-(
Patik - zazdraszczam lenia - chyba mi nie wychodzi tak do końca
Bedi - przyszalałaś, a Twój M to total samiec i zadziałała na niego zazdrość jak nie wiem co, lęk, że stroisz się dla innego...
Dziewczyny, oczy mi bólem zachodzą, niestety :-(
Uciekam, obiad podawać dziatwie.

reklama
dziewczyny wspólczuję Wam tego bólu, ja bym znowu dzisiaj spała i spała, tylko niech mi ktoś podpowie kiedy:baffled:

Bedi no to u mnie M też nadrobił ale śniadanie do łożka tez bym chciała, tylko że u mnie nie ma takiej opcji bo krowy ryczą:zawstydzona/y::wściekła/y:, nie ma leniwych poranków, a szkoda

Do góry