reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

jestem ..dziś się w pracy wynudziłam ...najadłam arbuza i raczków :)

Joaś co to znowu za doły ...babko jedna ;))
jadę z łopata --->zakopię dół!

Bedii już niedługo wieczór..może znów coś miłego sie przyśni ;))

Hana coś Ty ..gdzie ja bez Was....
jak mnie nie ma na bb to mnie nie ma ,ale jak jestem to niemożliwością jest nie wleciec na WIELODZIETNE :)

UWIELBIAM TU WSZYSTKIE MAMUŚKI ;))))))!!!

Sempe milusio ,że wleciałaś..A SYNUŚ KOCHANY ;)) juz czuje jak pachnie ...mmmmmm...miodzio ;)
fajnie,że najstarszy syn Cię odwiedził..
karm synka :))

Majqa ja nie posiadam FB ..

Patki mówisz uśmiałaś się :)) wybaczam :-p

Azile super,że wychodzicie na prostą z Martą...

co to ja jeszcze miałam ....A TAK ..ZJEŚĆ :-D

reklama
Przepraszam za pisanie z bledami, ale pisze z tableta (...)
o prosze ! gadzeciara sie odezwala :rofl2: tabletami sie chwali hahahaha a tak serio to myslalam ze masz mala ksiezniczke na rekach i jednym paluchem dziobiesz klawiature, wcale mnie Twoje bledy nie narazily bo podziwialam ze pomimo notorycznego braku czasu i absorbujacej corci masz ochote do nas wpadac i nie tylko podczytywac ale i napisac kilka slow. Kochana jest pisanie z bledami - i takie tez tu swojego czasu goscilo :wściekła/y: - tego nie trawimy chyba wszystkie i...z "bledami", absolutnie wybaczalne z wiadomych wzgledow, wiec sie kompletnie nie przejmuj.

Joas - o 20.30 to u mnie tez srodek dnia jeszcze podczas wakacji. Dzieci wracaja do domu jak juz ciemno jest calkiem.

sempe - alez piekna kruszynke nam przedstawilas.Jestem zakochana :-) Dbaj o siebie i zdrowka zycze!

Hana - ja mam oprocz starego konia ktory mnie pewnie wkrotce babcia uczyni jeszcze dwa frądzelki w wieku 9 i 4 lata. Wlasnie widze zem suwaczki usunela a nowymi jakos mi sie bawic nie chcialo to i skad mialas wiedzec jakie mam potomstwo.
No i jaki rok szkolny i wrzesien?? oszalalyscie, ja tu wakacje staram sie zatrzymac jak moge najdluzej, juz te upaly nieziemskie wybacze byle by tylko jesien sie z dala od nas trzymala a te tu o zeszytach i mundurkach :szok:

Patik - ale kierownik cham :no: na szczescie to nie powod na doly, glowki do gory bo ja tam z lopata zajade :-D

Narobilyscie mi ochoty tymi sernikami ze wlasnie sobie mleko kwasze na twarog i tez zrobie :-p

Majqa - zapr na fejsa poszlo. Widzialam ladna pania w zielonej sukience ;-)

bedi mowisz ze koles chcial Cie na gume wyrwac, nie slyszalam o takim sposobie chociaz stara doopa ze mnie jak ten swiat. Raczej laski leca na inna materie stala :-D I Patik ma racje - odnosnie Twojego m i prezentow...jakby moj tak marudzil to mial by okazje tylko raz pomarudzic bo next time dostal by wielke G...O. Widze ze niego taki duzy i w dodatku upierdliwy dzieciuch :sorry:

Joas - lecem na tego bloga poczytac co tam klecisz :tak: o matko :szok: sa,....buleczki serowe i jagodzianki....a ja o glodnej gebie przy kawie siedze.

Liza - ja wiem co sie stalo i mam nadzieje ze zycie ma dla Ciebie w zanadrzu przyjemniejsze rozdzialy na przyszlosc. Dbaj o dzieciaki i madrze rozwiaz sprawy do konca.

mamusiu - a kopa Ty chcesz???? wybacz ale pisalam posta na bardzo dlugie raty, zaczelam rano a skonczylam niemalze w poludnie i jakos tak nawet nie wiem czy wszystkie panie wymienilam. W zwiazku z tym skoro poczulas sie odepchnieta..wielki BUZIAK dla Ciebie :-D

no i co...wieczorek... siusiu paciorek i spać
młody na starym lapie w simsy gra:-D założył już 6 rodzinek i ciągle chce mieć dzidziusie...a sam nazywa sie marek mostowiak:-D
nakarmiłam stadko....pizze zrobiłam - myślalam ze nie wyjdzie- bo mąki mało i kukurydzianej troche dałam ---ale wyszło i zeszło:-p

pawimi - a ten Twoj 4latek to rocznik jeszcze '07 czy juz '08?-------a za oceanem rok szkolny tez we wrzesniu czy szybciej?--- no u nas pogoda taka zmienna ze jak się skisi to już naprawde wygląda jesiennie---dziś np. 16 st:cool: a czas tak szybko leci ze...szkoda gadać-ciesz się ciesz ze u was tak ładnie!
mamusia--- juz myslalam ze tak wykwintnie z tymi raczkami---ale pewnie mówisz o cuksach---tak se bynajmniej uświadomiłam:-D-- to ja Ci kuksanca zapodaje i nie chlip już;-)
patik - w życiu trzeba być troszke egoistycznym - nie przejmuj sie szefem - on jakby co - też by nie myslal o Twoim dobru - odpoczywaj i ciesz się rosnącym brzuszkiem

majka - ja też FB ni mam - ale w zielonej kiecuni Ciebie widzialam---super wyglądasz!
liza - mam nadzieje ze się nie obraziłaś ze tak powiedzialam:-(--- i tak jak wczesniej mówiłam - główka do góry - jestes wspaniałom mamusią i świetnie sobie radzisz---a te kg to pewnie przez zmartwienia tak gubisz:-(
joasia - jak tam smuteczki?---buziak - zwołuj dzieciaki z dworu- wpakuj do wyrka - i odpoczywaj
do jutra

Pawimi CHCĘ !!!! i kopa i buziaka :-D:-D
już mi lepiej ;))
teraz możemy sobie pogadać :)))

Hana dzięki ;**
tak ,niestety to tylko cukierasy ...raczki i kukułki :-p ale też dobre:))

dokładnie ..już wieczór..byliśmy u znajomych psa...wybiagała się z naszym i każdy zadowolony:)

Majqa jak dzieci??

Patik fajnie,że już jesteś ...nie daj sie szefowi-dzidzia najważniejsza..

Ostatnia edycja:
pawimi to wiem ale reszta babek :zawstydzona/y:
no tak stare babsko to odrazu rozpoznala bez problemow, ide po ta lopate i sobie chyba dolek wykopie :sad::sad::sad:

hana moj czterolatek ze stycznia 2008, a szkoly zaczyna sie roznie zaleznie od regionu w ktorym sie mieszka i jaka szkola, Moje dwa szczescia pierwszy dzien maja 30 sierpnia ale pozniej zaraz jest dlugi weekend bo tzw. Labor Day czyli tak naprawde zaczynaja we wrzesniu ;-)
a czego Wy sie tak tego fejsbuka boicie??? Ja tam mam i korzystam, nawet tak zawodowo :happy:
Dobrej nocy Wam zycze.

Ostatnia edycja:
reklama
no tak stare babsko to odrazu rozpoznala bez problemow, ide po ta lopate i sobie chyba dolek wykopie :sad::sad::sad:
Dobrej nocy Wam zycze.

no wiesz gdzie tam stara :angry: po prostu z awatarku skojarzyłam :tak::-) Może gdybym miała 15 lat to uznałabym Cię za starą bo tak by mi się wydawało. A Ty teraz to szalona 40-tka - piękny wiek :-)
A i jestem jak najbardziej za jeśli chodzi o wychowanie. Ja robię podobnie.
I też dobrej nocki choć u Ciebie jeszcze nie czas ;-)

mama - a dziękuję mają się dobrze :)
hana - :zawstydzona/y:

sempe - jakiż Słodziak z Brunona :*

Do góry