Dzień dobry. Chciałabym się dowiedzieć jaki moze byc trzeci porod jak dwa poprzednie miałam lekkie? Pierwsze dziecko urodzilam w samochodzie, nie mialam żadnych skurczy tylko wymioty i rozwolnienie, przy drugim porodzie mialam juz skurcze i rodzilam około 30 minut i też wymiotowałam i rozwolnienia mialam, nie mialam robionej żadnej lewatywy bo sama się załatwialam co chwile. Powiem szczerze ze boje sie tego trzeciego porodu...
reklama
maszak
Fanka BB :)
Ale czego się boisz? Biegunka i wymioty to raczej normalny proces przy sn, bo organizm sam się oczyszcza. Bo czytam, że rodzisz szybko , to i tym razem będzie podobnie, choć wiadomo że kazdy poród jest rożny. A na kiedy masz termin?Dzień dobry. Chciałabym się dowiedzieć jaki moze byc trzeci porod jak dwa poprzednie miałam lekkie? Pierwsze dziecko urodzilam w samochodzie, nie mialam żadnych skurczy tylko wymioty i rozwolnienie, przy drugim porodzie mialam juz skurcze i rodzilam około 30 minut i też wymiotowałam i rozwolnienia mialam, nie mialam robionej żadnej lewatywy bo sama się załatwialam co chwile. Powiem szczerze ze boje sie tego trzeciego porodu...
Serio? Pierwsze słyszę o czymś takim. Tez myslalam ze wszystkich przelatuje...Zazdro tych biegunek wiele lasek idzie rodzić z zatwardzeniem
Mnie obudzil okropny ból, moja mysl "najgorsza sraczka ever". A ponoć nie mozna porodu pomylic z niczym innym
Ja się nie boję wymiotow i rozwolnienia tylko że będę tym razem się męczyła przy porodzie. Termin mam na 4 listopadaAle czego się boisz? Biegunka i wymioty to raczej normalny proces przy sn, bo organizm sam się oczyszcza. Bo czytam, że rodzisz szybko , to i tym razem będzie podobnie, choć wiadomo że kazdy poród jest rożny. A na kiedy masz termin?
maszak
To Ci nie grozi . Ja miałam wszystkie podobne, przy trzecim indukcja bo cukrzyca i było bardzo podobnie do wcześniejszych . Także się nie stresuj , wszystko będzie dobrze. Czyli Ty listopadowa mama .Ja się nie boję wymiotow i rozwolnienia tylko że będę tym razem się męczyła przy porodzie. Termin mam na 4 listopada
Pierwszego syna którego urodzilam w samochodzie to urodzilam dwa tygodnie Wcześniej, nie był wczesniakiem ale byl malutki wazyl 2430 , drugi syn urodzil się 11 dni po terminie. Jednego syna rodzilam 12 lat temu a młodszego 10 lat. Dlatego teraz się tak sresuje. Organizm już inny. Co to znaczy indukcja bo cukrzyca? Jeśli moge wiedzieć.To Ci nie grozi . Ja miałam wszystkie podobne, przy trzecim indukcja bo cukrzyca i było bardzo podobnie do wcześniejszych . Także się nie stresuj , wszystko będzie dobrze. Czyli Ty listopadowa mama .
maszak
Ja miałam przerwę 10 lat i 8 obie przenosiłam, a z młodym indukcja(wywołanie porodu przed terminem), takie są procedury..Pierwszego syna którego urodzilam w samochodzie to urodzilam dwa tygodnie Wcześniej, nie był wczesniakiem ale byl malutki wazyl 2430 , drugi syn urodzil się 11 dni po terminie. Jednego syna rodzilam 12 lat temu a młodszego 10 lat. Dlatego teraz się tak sresuje. Organizm już inny. Co to znaczy indukcja bo cukrzyca? Jeśli moge wiedzieć.
Ale myslę, ze jak nie masz cukrzycy to bedziesz czekać az samo się zacznie . Trzymam kciuki
reklama
Madziszy
Ja miałam przerwę 12 lat i teraz ostatnio 5 lat i wszyskie porody takie same ba nawet ostatni to już bułka z masłemJa miałam przerwę 10 lat i 8 obie przenosiłam, a z młodym indukcja(wywołanie porodu przed terminem), takie są procedury..
Ale myslę, ze jak nie masz cukrzycy to bedziesz czekać az samo się zacznie . Trzymam kciuki
A miałam 4 porody
17,5 roku temu
16 lat temu
5 lat temu
I teraz 14.08
Podziel się: