reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzeci porod czy może byc łatwy jak dwa poorzednie porody miałam lekkie!?

reklama
Tak teraz też mi wyszła ale dopiero przy drugim badaniu jak robiłam krzywą /wcześniejsza była ok/. Córka urodziła się 3520g /gdzie 2 dni wcześniej wg usg miała mieć 2800-3000g max i całą ciąże była zawsze mniejsza wg pomiarów😉/
U mnie lekarz stwierdził że malutka maksymalnie będzie miala 2800-3 kg... Zobaczymy. Termin mam na 4-10 listopada

Każdy mi to mówi ale ja się stresuje że będę miala ciężki poród, trochę czasu minelonod poprzednich porodów 12 i 10 lat. Syna którego urodzilam w aucie miałam 21 lat drugiego syna 23 lat teraz 33
To nic, że minęło tyle lat. Tamta droga już przetarta, raczej niemożliwe by nagle dopadł Cię straszny poród. Głowa do góry :)

reklama
Do góry