reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

trudy dnia powszedniego

reklama
ja parter, więc ze schodami nie mam za wiele wspólnego :) ale ostatnio wycierając 2 metry kwadratowe podłogi zasapałam się jak dzik - masakra, więc się Wam w ogóle nie dziwie

u nas teraz też seksik niewskazany, żebby przypadkiem nie wywołać porodu, ale za 2 3 tygodnie już jak najbardziej wskazany bo jak się samemu nie uda to będe miała wywoływany poród w szpitalu :-)

haha no ja wczoraj dzownie z tymi rewelacjami do mamy ze za 2 3 tygodnie bede mogla juz poszaleć a misiek sie obok drze: oj ja cie już wysmagam hahah ...myslałam ze mama zejdzie ze smiechu :-)

reklama
Myślę, że na tyle będziemy obolałe/pocięte no i zaabsorbowane Maleństwami, że zupełnie nam to nie będzie w głowie...:no::-(

Ale nam chodzi o czas ZANIM będziemy pocięte i obolałe ;-)

A ja dziś poprawiałam narzutę na łóżku, bo się pościągała. I z jednej strony się zaklinowała, musiałam pociągnąć mocniej... i jak skończyłam, wyprostowałam się i chciałam przejść do kuchni i... zgięło mnie w pół. Bolący skurcz. Dostałam opieprz od męża, a później buziaka i obietnicę poodkurzania po pracy. Chciałam to zrobić sama, ale chyba nie będę przesadzała :/

Do góry