reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

Izis ja jezcze karmie, mialam 2 tygodnie temu bardzo krotkie krwawienie nie przypominajace @, ale wszyscy mi obiecuja, ze jeszcze sie rozkreci ;D

tak jak Marta pisze owulacja jest przed @, wiec w ciaze mozesz zajsc ;D

a co do cytologii to mi gin powiedzial ostatnio, ze nie trzeba ::)
no i postanwilam pojsc do innego, zeby zrobic
oslabia mnie jego podejscie do badan ::)

reklama
Niewiem czy by mnie zmatrwiło zajście chyba nie ::)
chociaż teraz ten remont domu a tam uwinelibysmy się szybciej,ciekawe co na to Artur he,he ;D

a do kiedy jeszcze zamierzacie karmić?

Ineczko - mój Julek ciągle cycusiowy, zupkami to się krztusi aż się siny robi na zawołanie, jedyne co je i to niektóre owoce i to co może trzymac w rączce i jeść np ciastko, ogórek, marchwew ziemniak (ale ile on tego zje - więcej nakruszy) no i wieczorem przed kąpaniem -kaszkę na noc Hippa,,, a tak to mamusine mleczko - już sama wątpię czy do roku się pożegna z piersią,,, A u CIebie? Milenka już mniej Cię podpija?

Kuba tez je duzo innych rzeczy ale sa chwile że cycuś mu niczego nie zastapi np. w nocy,w sumie teraz nie pracuję więc mam jeszcze czas na zaprzestanie karmienia i tez łudzę się nadzieją że kiedyś sam odmówi całkowicie ::)
a narazie nam z tym dobrze ;)

izis pisze:
mam takie pytanko która mama jeszcze karmi? i czy któraś niema jeszcze@ bo ja własnie niemam niewiem czy się martwic czy nie?
do gina tez wcale nie chodzę choćby sie przydało nawet cytologii jeszcze nie zrobiłam,leń patentowany ::)

tez sie nie zabezpieczamy ale jak niemam @ to tak Latwo nie zajdę chyba co?

izis ja jeszcze nie mialam @ a karmie.
Dostaje zastrzyk antykoncepcyjny DepoProvera i on podobno tez moze wstrzymywac @
Z tego co wiem to mozesz zajsc.
Karmienie piersia nie zabezpiecza przed ciaza.

Sandrunia je duzo rzeczy a cycoli tylko w nocy i rano.
Mam zamiar karmic ja do roku.

Wiecie co ostatnio sie o malo nie poryczalam :(
Moja cora juz nie chce mojego cycusia w dzien :( :( JAk jej go podaje to sie wygina jak paragraf, odpycha sie i chce smoczka :( :( :( :( :( :(
Cycoli tylko przez sen praktycznie albo jak juz jest strasznie padnieta i zasypia.
I smutno mi z tego powodu bo myslalm ze moj cycus bedzie nie do zastapienia :( :( a wyglada na to ze juz go chyba nie potrzebuje i chyba sie sama odstawi wczesniej niz bedzie miala rok.
Kurde ale to dziwne ::) ::) ::)

reklama
Do góry