reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

Aniulka mądrze napisałaś kobieto
ale to nic nowego ::) :D

ja chciałam jeszcze napisać, że ja jakoś nie czuję specjalnie dodatkowej więzi z córką poprzez to, że ja karmię cyckiem ::) ::) ::)
może dlatego, że nie mam porównania jak to jest od początku karmić flaszką ::)
nie wiem ale odnoszę wrażenie, że jakbym karmiła butlą, to było by tak samo między mna a córunią ::)

czy ze mną jest coś nie teges, czy inne mamy tez tak myślą???

reklama
Melanie pisze:
Aniulka mądrze napisałaś kobieto
ale to nic nowego  ::) :D

ja chciałam jeszcze napisać, że ja jakoś nie czuję specjalnie dodatkowej więzi z córką poprzez to, że ja karmię cyckiem  ::) ::) ::)
może dlatego, że nie mam porównania jak to jest od początku karmić flaszką  ::)
nie wiem ale odnoszę wrażenie, że jakbym karmiła butlą, to było by tak samo między mna a córunią  ::)

czy ze mną jest coś nie teges, czy inne mamy tez tak myślą???

Mel mam podobne zdanie ale dodoam tlko że karmienie piersia jest fajowym doświadczeniem życiowym

Aniulko, dzięki ci złota kobitko, wczoraj się wydarłam, Z ineczką się potem poprzytulałyśmy i wyjaśniłyśmy niejasności, śmieszne, bo @ mija i nastrój razem z nią. Z tym karmieniem to tak że nie chodzi mi tu o więź bo w końcu Krzyś i tak ściągane mleko ciągle pił, ale o fakt że to moje, ponoć najlepsze, z wszytskim tym co ma mu zapewnić dobry start. Ineczka pisała o tych chorobach i coś we mnie pękło. krzyśka los trochę surowo potraktował już od urodzenia jeśli chodzi o zdrowie, miałam więc nadzieję że chociaż to moje mleko go trochę podreperuje.

Melanie, więź będzie zawsze o ile będziemy ją maleństwom zapewniać z butlą w ręku, czy cycem pod pachą... ;)nie jesteś nie tegas, byłabyś gdybyś się nad sprawą nie zastanawiał, sam fakt że myślisz o dobrze Pariski to już więź matka-cóka, moja droga, nikt jej nie przerwie.

Melanie pisze:
Joanka ożenisz się ze mną ????
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Joaneczko Ty nasza ostojo i podporo dobrego humoru! Nie umiem pisac tak pieknie i humorystycznie jak Ty ale wiesz napewno co chce Ci powiedzieć Jestes najlepsza i Krzys będzie zdrowym kochanym brzdącem. Wszystko się dobrze skończy bo zasługujesz i Ty i Krzys i wszystkie kochane szkraby o to co najlepsze i ciotka Ania przesyła wszystkim potrzebujacym tego maluszkom i ich dzielnym mamusiom same gorące i pozytywne fluidki. TRZYMAJCIE SIĘ KOCHANE ZUCHY!!!!!

ale Dziewczyny! przecież @ nie zawsze idzie w parze z końcem karmienia! ja dostałam @ niecałe 2 miesiące po porodzie i karmię tylko i wyłącznie piersią!
główki do góry! bo dzieci się z Wami denerwują! >:D co ma być to będzie, wszystkie jesteśmy mamami na medal, bez względu na to jak karmimy nasze maluchy!
a najlepszy przykład Paris i Melanie - znowu cycolą sobie ;D
2350316dm.gif

reklama
Do góry