reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

oj beatka no ja wiem.... ale faktem jest ( pisałam juz o tym) że coraz rzadziej karmię, praktycznie w nocy tylko, no i pewnie dlatego przylazła ta małpa! no cóż... wszystko co dobre szybko się kończy...

reklama
a ja jakos daje sobie radę z karmieniem i odciaganiem mleczka Kuba je i z cyca i z butli zobaczymy jak będzie dalej ale chciałabym go jeszcze karmić ::)

Izis to dobrze że dajesz radę... ja niestety nie nagromadziłabym mleczka na cała dobę karmienia butelkowego, a w pracy nie miałabym jak odciągac... fajnie masz

bo ja w sumie chodzę tylko na pieć,sześć godzin do pracy więc przypadaja dwa karmienia na butlę i dwa razy w pracy odciągam ::)

jak dla mnie ogromny i ułatwiający zycie, bo ja lubię miec wszystko poukładane i zaplanowane i nie lubie jak mi coś nie wychodzi

reklama
Do góry