reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

beatka super masz, widzę że ogólnie optymistka z Ciebie ;D
i taka powiedziałabym swoja dziołcha ;)

ja tez nie miałam problemów, tylko wkladki musze nosić

reklama
piszesz że tobie wogóle nie chciało leciec mnie normalnie leci jak po troszku odciągam tylko są strasznie twarde i bolą przy dotyku ale to chyba normalne i zastoju nie mam skoro z nich leci kurcze ale mam schize na ten temat :/

Beatko, odbiegając od wątku...
Nie dość, że mój mąż zobaczywszy Twój avatar powiedział: "Hmmm, fajna ta Beatka...", to jeszcze przed chwilą jego kolega powiedział to samo!!!
A ja zazdrosna jestem ;D ;)

marta :-* joł!
pewnie, że optymistka - trochę marudna, ale zawsze ;)
edytko - i jak tu nie być optymistką? ;D ;D ;D mówiłam przecie, że odpowiednio dobieram zdjęcia ;)
a, pominęłam problem z odciąganiem, ale zważywszy na to, że tak naprawdę nie muszę odciągać, to nie ma problema O0
miyu, wyluzuj! odciągaj regilarnie po troszku, to najpierw Ci się zmniejszy laktacja, a potem zniknie. jak zostawisz to, żeby samo zaniknęło, to rzeczywiście możesz mieć problem. obsrwuj swoją pierś/fajnie to brzmi w l.poj./ i na bieżąco reaguj. tak myślę ::)

oj miyu ja powiedziałbym że nie jest dobrze je jeżeli bolą i są twarde
musisz więcej odciągnąć żeby poczuć ulge
mleko nie zaniknie z dnia na dzień
troche to potrwa

tak mi sie wydaje, że tak może dojść do zastoju
stopniowo odciągaj coraz mniej ale odciągaj
przecież jeszcze niedawno karmiłaś
i mózg jest zaprogramowany na produkcje
powodzenia

no ja odciagam tylko nie za duzo bo jak bede duzo odcoagac to znowu sie bedzie robic i tak to bede sobie mogla i kilka lat laktacje utrzymywac :D

reklama
nie lało sie ale przy nacisnięciu trysneło ::)
czasem kapało
brałam leki na zahamowanie laktacji
i dopiero wtedy przestało :p

Do góry