reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

reklama
Nie ma skazy, ma trądzik... od budyniu nic jej nie będzie ;) ;) ;)

Łukasza wysypała jak zjadłam rybę a juz nie jem od tamtej pory a syfki nie znikaja, gdyby to było uczulenie to by juz zniknęło. Nasze dzieci dojrzewają ;D ;D ;D

hehehehe

ale Aniulka Paris miała tydzień temu wysypkę na całym ciałku i wtedy właśnie oglądał ją pediatra,
który powiedzieł mi żebym profilaktycznienie jadła nabiału
ale mi tak tego brakuje :p
no i właściwości odżywcze mleczka z cycka tyle tracą ::)
ale mi sie jakoś wierzyć nie chce, że moje dziecko ma skaze i zjadłam ten budyń
i teraz będę czekała na efekty

Zobaczysz że będzie dobrze. Łukasz też ma kilka krosteczek na całym ciałku, ale najgorzej wygląda buźka. Jak zjadłas tylko budyń i do jutra nic jej nie wyjdzie to znaczy że to nie od mleka

ale numer
umieram z ciekawości

matka chyba intuicyjnie wyczuwa takie rzeczy, bo ja jestem prawie przekonana, że Paris nie ma skazy, tylko po papryce jej wyszło albo po czymś innym

chyba zmienię, miły był bardzo ale kurna jakoś mi sie wydaje, że nam dużo nie pomógł

on jest pediatra kardiolog
ale po co mi kardiolog jak nasze serduszko zdrowe ;D

reklama
Ja mam super pediatrę i to z darmo, bo z przychodni. Uratowała kiedyś życie mojemu starszakowi i trzymam sie jej rękami i nogami. Nie raz juz mi pomogła i zawsze moge na nią liczyć. Jesli chodzi o zdrowie dzieci to mam do niej pełne zaufanie. We wtorek się do niej wybiore z naszym trądzikiem i jestem ciekawa co ona na to powie

Do góry