reklama
izis
Fanka BB :)
HIHIHI no trochę głupio to wygląda a stres wiem że może być przyczyną zaniku ale tak bez powodu to chyba nie zaniknie :Melanie pisze:o rany!to niesmaczne jest
no niektórym zanika
np ze stresu :![]()
M
Melanie
Gość
Nie stosowałam Tunia ale tez słyszałam
Izis a mi sie wydaje, że może bez powodu zaniknąc, wiesz...
ale lepiej o tym nie myślmy, bo nam nie zaniknie jak nie będziemy tego chciały
;D no nie??
Izis a mi sie wydaje, że może bez powodu zaniknąc, wiesz...
ale lepiej o tym nie myślmy, bo nam nie zaniknie jak nie będziemy tego chciały
M
Melanie
Gość
no jak będziesz się denerwowała, że zaninkie... ;D
Dziewczyny - mi właśnie zanika pokarm!!! Nie wiem czemu... Od dwóch tygodni musze Małą dokarmiać z butelki. Przystawiam ją do piersi, ale już po kilku minutach ona zaczyna płakać i muszę jej dać butelkę. Czuję, że zkażdym dniem mam coraz mniej pokarmu
Piję bawarkę, ale to niewiele pomaga... Może znacie jakiś sposób na pobudzenie laktacji??

Mada w trakcie karmienia pij wode mineralną niegazowaną. ja tak robie i na razie działa. Wogóle to moim głównym napojem jest woda mineralna i nawet gdzieś czytałam, że powinno się wypijac jak się karmi około 3 litrów dziennie, własnie na pobudzenie laktacji. Powodzenia
reklama
Mada ja mam podobną sytuację co Ty. Nasza mała od dwóch tygodni ma większe zapotrzebowanie na pokarm. Ciągle chciałaby jeść. Najgorzej jest wieczorkiem bo moje cyce już po całym dniu wysiadają. Po kąpieli zjada obydwa cyce i płacze bo jej mało, więc podaje jej butelkę. W piątek był u nas kochany pan doktor, który malą zważył (3810 g) i powiedział ze przyrost wagi jest prawie ok ale zgodził się abym wieczorkiem dawała jej porcję mleka z butelki przez pewnien czas. Do momentu aż piersi nie zaczną większej produkcji. Teraz staram się mała cały czas przystawiać do piersi. Musimy to jakoś przeczekać.
Piję strasznie dużo, stosuje bawarki i herbatki mlekopędne. Nawet piwo już próbowałam i nawet troszke pomogło. Teraz zacznę po karmieniu odciągać reszte laktatorem może to coś pomoże. Zobaczymy
Piję strasznie dużo, stosuje bawarki i herbatki mlekopędne. Nawet piwo już próbowałam i nawet troszke pomogło. Teraz zacznę po karmieniu odciągać reszte laktatorem może to coś pomoże. Zobaczymy