reklama
morulik
październikowa mama
ppaappaajjkkaa,
odwiedź trojacze forum http://trojaczki.net/forumnew/ tam jest cała gromadka trojaczych mam, być może rozwieją Twoje wątpliwości i podzielą się doświadczeniem.
odwiedź trojacze forum http://trojaczki.net/forumnew/ tam jest cała gromadka trojaczych mam, być może rozwieją Twoje wątpliwości i podzielą się doświadczeniem.
Ostatnia edycja:
witam i ja
z odchowana juz prawie trojca
z odchowana juz prawie trojca
rainmanka sama byłam przerażona zwłaszcza ze o trojce dowiedziałam sie w 30 tyg, a do tego czasu były bliźniaki
jednak jakoś daliśmy sobie rade, z pomocą męża i babć
teraz to się zacznie hard-core bo trójca idzie do szkoły
yenefer
Fanka BB :)
właśnie wczoraj tak myślałam jakby to było mieć trojaczki i pomyślałam że...brakowałoby mi jednej ręki bo karmię dziewczyny jednocześnie A tak na poważne to chyba pełnoetatowa pomoc babci jest wtedy niezbędna.
Gratuluję trójeczki!
Gratuluję trójeczki!
rainmanka sama byłam przerażona zwłaszcza ze o trojce dowiedziałam sie w 30 tyg, a do tego czasu były bliźniaki
wow...gratuluje i wyrazy uznania.
w 30 tyg. sie dowiedziałas???szok!!jak to mozliwe??pewnie macie wesoło w domkujaka plec dzieciaków?jak sie nazywaja?
pozdrawiam
babcie byly dochadzące popoludniami i wieczorami/nocami radzilismy sobie z meżem spokojnie
mam 2 córki i syna
w kolejnosci urodzenia: Zuzanna Maria, Tomasz Krzysztof, Maja Anna
tak jakoś wyszlo ze sie jedno malenstwo schowalo (chyba Maja bo najmniejsza byla - 1500) a ze poszłam do innego lekarza to poszukał wnikliwiej
mam 2 córki i syna
w kolejnosci urodzenia: Zuzanna Maria, Tomasz Krzysztof, Maja Anna
tak jakoś wyszlo ze sie jedno malenstwo schowalo (chyba Maja bo najmniejsza byla - 1500) a ze poszłam do innego lekarza to poszukał wnikliwiej
rainmanka
Fanka BB :)
Jak powiedziałam mężowi o Twoich trojaczkach i kiedy się dowiedziałaś to troche zbladł bo u mnie na początku lekarka też trójeczkę podejrzewała gdyż z boku coś wyglądało jak kolejny "pęcherzyk". Ale mam nadzieję że takiej niespodzianki nie ma
Fajnie u Ciebie że jeden rodzynek się trafił.
A kiedy u Ciebie był najgorszy czas, jak były malutkie czy już później jak zaczynały chodzić....
I w którym tygodniu się urodziły? Ile przytyłaś?
Fajnie u Ciebie że jeden rodzynek się trafił.
A kiedy u Ciebie był najgorszy czas, jak były malutkie czy już później jak zaczynały chodzić....
I w którym tygodniu się urodziły? Ile przytyłaś?
reklama
Ahoj, są jakieś aktualne mamusie spodziewające się trójki? czekam na odzew!
Podziel się: