reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trochę śmiechu nie zaszkodzi czyli wątek humorzasty

reklama
Przepis na kurczaka
Kurczaka bardzo starannie umytego układamy na dnie naczynia,
najlepiej szklanego. Dodajemy goździki i cynamon, skrapiamy cytryną.
> Tak przygotowanego kurczaka zalewamy szklanka wina białego, szklanka
> wina czerwonego, dodając 100 g ginu, 100 g koniaku, 200 g Smirnoffa
> i 50 g rumu.
> Potrawy nie musimy nawet poddawać obróbce cieplnej.
> Kurczaka możliwie jak najszybciej wypierdalamy, bo i tak nie wyjdzie
> Natomiast............. Sos! Sos! Paluszki lizać!!!
>
> PS. Kurczak musi być martwy, bo inaczej bydle sos wychleje.
>
> Pozdrowienia
 
reklama
Do góry