reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trochę śmiechu nie zaszkodzi czyli wątek humorzasty

Główny Urząd Ceł postanowił przeprowadzić ankietę wśród celników na
> temat łapówkarstwa.
> Jedno z pytań zadawanych przez komisję brzmiało: "Ile czasu potrzebujesz
> aby za łapówki kupić BMW?"
> Celnik na polsko-niemieckiej granicy odpowiada:
> - Dwa, trzy miesiące.
> Celnik na polsko-czeskiej granicy:
> - Noo, z pół roku.
> Celnik ze "ściany wschodniej" po dłuższym zastanowieniu:
> - Dwa, trzy lata.
> Komisja zadziwiona:
> - Tak długo?
> Celnik ze "ściany wschodniej":
> - Chłopaki, nie przesadzajcie, BMW to w końcu duża firma...
>

reklama
Na poprawe humoru teksty z wiejskiej potupaji - tak sie laski wyrywa:
> >>
> >> > - Pierdolniem w ślinę?
> >> > - Zakurwim dęsa?
> >> > - Podobasz mi się, nie spierdol tego.
> >> > - Aniołku bardzo się potłukłaś jak spadałaś z nieba?
> >> > - Zajebista jesteś dupa z ryja.
> >> > - Cześć maleńka, nawet nie wiesz jakie masz szczęście. Dzisiaj znów
> >> wyrywam.
> >> > - Zajebalem sie w tobie na ****!
> >> > - Zajebałem się w tobie w ****, będziesz moją szmatą?
> >> > - Kochom cie z coły pydy i chciołbym sie z tobom prowodzać
> >> > - Hej bejbi, wijesz się jak liana i tak se rozkminiam, że brak ci
> >> Tarzana
> >> > - Co tak stoisz jak widły w gnoju?! Zatańczymy?
> >> > - Cześć... Zgadnij jak masz na imię?
> >> > - Nawet nie wiem jakie masz IQ, ale juz mi sie podobasz!
> >> > - Dokąd kopytkujesz piękna gazelo?
> >> > - Ładne buty... Połykasz?
> >> > - Studiuję lotnictwo i kosmonautykę... Za chwile cię przelecę
> >> >
> >> > - Hej, nie bolą cię nogi?
> >> > - Nie, a dlaczego?
> >> > - Bo cały czas chodzisz mi po głowie!
> >> >
> >> > - Zatanczymy malenka?
> >> > - Tera nie, ale sie dowiaduj.

Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy:
- No i kur.. gdzie? Pytam was, gdzie jest ta pier...... wiosna? Co za pokręcony kraj! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków? Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to kur.. jest?! A odwilż kiedy przyjdzie? Śnieg z nieba sypie jakby ich tam wszystkich w górze popieprzyło...
Stojący niedaleko ludzie, słuchając te kocie miauczenia, mówią:
- Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie.
Kotów nie oszukasz.​

:-D

Pewien facet podczas wycieczki poczuł nagłą potrzebę skorzystania z WC. Wybrał się więc w kierunku publicznego kibla. Podchodzi do męskiego, a tam taka kolejka, aż na zewnątrz - pół godziny stania murowane. Ale facetowi strasznie się chciało, więc zaryzykował pójście do damskiej toalety. Podszedł więc do klozetowej babci z pytaniem, czy może się załatwić. Klozetowa babcia odpowiada:
- Możesz, ale uważaj - pod żadnym pozorem nie wciskaj czerwonego guzika!
Zadowolony gościu daje dwuzłotówkę babci i idzie do kabiny.
Siedzi na kiblu i patrzy - przed nim trzy guziki. Żółty, zielony i czerwony. Z ciekawości naciska żółty guzik. Wtem czuje, jak coś mokrego podciera mu dupę, a z małego głośnika rozlega się głos "Odbyt wyczyszczony". Facet postanawia jeszcze wcisnąć zielony guzik. I czuje, jakiś powiew w kierunku dupy. Rozlega się głos "Odbyt wysuszony". Został już tylko czerwony guzik. Gościu trochę się waha, ale w końcu ryzykuje i wciska. I nagle poczuł okropny ból w miejscu, gdzie nie dociera słońce. A z głośników dobiega głos "Tampon wyciągnięty"!
6-latek i 4-latek siedzieli w pokoju przed zejściem do kuchni na śniadanie. Starszy powiedział:
- Uważam że pora zacząć przeklinać. Dzisiaj przy śniadaniu obaj użyjemy słowa "kur...". Niech się przyzwyczajają.
Gdy zeszli schodami do kuchni, mama spytała co chcą na śniadanie.
6-latek odpowiedział:
- Kur...., nie wiem, może płatki kukurydziane.
Ledwo skończył, już dostał dwa szybkie klapsy w tyłek i został za rękę odholowany do pokoju. Matka trzasnęła za nim drzwiami i powiedziała:
- Posiedzisz sobie w sypialni, aż ci powiem że możesz wyjść!
Schodzi do kuchni, gdzie siedzi 4-latek wstrząśnięty tym co przed chwilą zobaczył. Mama pyta go:
- A ty co chcesz na śniadanie?
- Na pewno nie te kurewskie płatki!
Mąż wraca nad ranem do domu. W drzwiach wita go żona:
- Oj Ty mój biedaku... Znowu całonocne zebranie?
- No...
- Daj płaszcz... Masz szminkę na policzku... zaraz > wytrzemy... pewnie znowu ta stara księgowa wycałowała cię w pracy
- No...
- Masz też szminkę na kołnierzyku... pewnie ktoś cię > brudził w autobusie... nie przejmuj się
- No...
- Ściągaj te łachy i kładź się spać. Musisz odpocząć > biedaku...
- No...
- Jesteś podrapany na plecach... Znowu wpadłeś na ten krzak przed domem
- No....
- Stefan! Ty masz na sobie damskie majtki!
- No.... to teraz kombinuj...​

Ostatnia edycja:
Kakaw z tego kota to się popłakałam, tym bardziej że mój od jakiś dwóch tygodni drze japę :-D:-D:-D:-D

Kiedy Twój mąż sprawi Ci przykrość i doprowadzi do wściekłości, w żaden sposób mu tego nie pokazuj, nie walcz z nim i nic nie tłumacz. Policz do dziesięciu, zachowaj spokój, a idąc spać, przyklej mu kapcie do podłogi.....

Mogę to oglądać raz, jeszcze raz i jeszcze raz.......

mail

reklama
Do góry