Molers nie jest z ryb? o to fajnie...mowisz ze dobry? Bo narazie nie daje synkowi ale tak myślę. i na grupie doradzali tak jak wyzej pisalam..ktos napisal ze Mollers to syf ..hmm.? z glonow jest bezpieczny?Ano właśnie, są trany o trany, ja zanim dałam dzieciom to przekopałam internet wszerz i wzdłuż, plus rozmawiałam z pediatrami - mollersa ma dobrą proporcję dha do epa no i nie jest z hodowli ryb.
reklama
kickunia1985
Początkująca w BB
Margareth, chodziło chyba o to ze tran mollersa nie pochodzi z ryb chodowlanych. Jest robiony wątroby dzikiego dorsza norweskiego.
kickunia1985
Początkująca w BB
To sprawdźmy z faktami. Mollers 250ml cena ok 15 zł Link do: Suplement diety Tran Mollers płyn cytrynowy 250ml - Opinie i ceny na Ceneo.pl, Gal 250ml, cena ok 20 zł Link do: Suplement diety Gal Tran Naturalny 250ml - Opinie i ceny na Ceneo.pl. Nic dodać, nic ująć.
Faktycznie trochę niejasno to napisałam
Z ryb jak najbardziej, ale nie takich wielkich hodowli, tylko tak jak pisała kickunia, z dorszy żyjących dziko. A co do ceny.. Mi butelka starcza na jakieś 7tyg, płacę ok 24zł, czyli jakieś 3,5zł na tydzień. Serio to tak dużo za produkt dobrej jakości?