Totalnyniejadek
Zaciekawiona BB
Do picia narazie uwielbia tylko napój owocowy wieloowocowy z biedronki nic innego nie chce pić masakra faktycznie mam z tym dzieckiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może to skok rozwojowyPozazdrościć moja ze snem ma problem od urodzenia teraz śpi w sumie około 6h na dobę z masą przerw moja wcześniej coś lubiła teraz już kompletnie nic od jakiś dwóch miesięcy totalnie jej cały dzień to jedna bułka kajzerka tylko około 10 chrupek i 125g lub 50g zupki to chyba za mało prawda ?
Moja wodę teraz zwykła zaczęła pić a tak to też soki HiPP z RossmanDo picia narazie uwielbia tylko napój owocowy wieloowocowy z biedronki nic innego nie chce pić masakra faktycznie mam z tym dzieckiem
Nie mam się wypowiadać, specjaliści muszą zacząć coś robić, nic sama oprócz naszych rad nie zrobisz jeśli to nawet nie podziałaDlaczego uważasz że jest wzrostowo wagowo dzieckiem kilkumiesięcznym? Nikt nie proponował a leżała już na oddziale gastroenterologii i tam jedyna propozycja byl środek wysokoenergetyczny dodawany do jedzenia.
Urodziła się 38+6 CC
Waga ur 2900g waga spadkowa przy wyjściu 2710g 51 cm 10 pkt
Na MSC 2840g na 2msc 3180g 3msc 3820g 4 MSC 4880g na 6 MSC 5600g na 10msc 7050g na rok 8900g luty tego roku 9kg i zaczęła spadać z wagi kwiecień 8820g maj 8960g czerwiec 8500g lipiec 8340g
To co byś proponowała ?Wybacz ale prawie dwuletnie dziecko o wymiarach dziecka kilku miesięcznego to niejest po prsotu takie dziecko. Dlaczego nikt nie zaproponował karmienia przez sondę?
Naprawdę żaden lekarz nie zwrócił uwagę, że to nie jestbbycie niejadkiem tylko coś głębszego?