reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
Nie wiem jak jest obecnie ale jak byłam 2 lata temu to dla dziecka ubranka miały wszystkie swoje a pieluchy to pierwszego dnia mogą dać i trzeba przywieźć swoje na cały czas.
A w którym miejscu Gronowa mieszkasz bo ja tam chodziłam do ZSR kiedyś.

ja jak byłam z Tomem to dawali pieluszki, chusteczki nawilżone trzeba było miec swoje, ciuszki dali szpitalne bo byłam totalnie nieprzytomna po cesarce a nie chciały mi w torbie grzebać, potem ubrałam w swoje, jak już byłam na chodzie, więcej nie pamiętam
Kumpela rodziła 3 miesiące temu u musiała dla siebie mieć podkłady poporodowe bo nie dawali

cześć dziewczyny!Co żadna tu dawno nie zaglądała.Piszcie co u Was.
Ja ostatnio spotkałam luuuzną-choć nie byłam pewna czy to ona.Jej synek chodzi do przedszkola tam gdzie mój ale są w innych grupach.Mój już poznał Alana.
I wpadłam na malinkę w Bumarze.

Witam wszystkie mamusie z Torunia, mam do Was pytanie, jestem z Gdyni, ale w przyszlym tygodniu jade do Torunia pomoc babci opiekowac sie moim chorym dziadkiem, dziadek lezy, trzeba wszystko przy nim robic, jade tam z 15 miesiecznym synkiem, jestem w drugiej ciazy i czuje, ze ze wszystkim sobie nie dam rady.
Synkowi bedzie lepiej z innymi dziecmi w jakims klubie malucha/zlobku. To lepsze niz siedzenie w domu, a Bruno jest bardzo towarzyski wiec pewnie bedzie szczesliwy.

Mam wielka prosbe, prosze podpowiedzcie gdzie sa jakies takie miejsca w okolicy Rubinkowa? Czy jest szansa aby dziecko uczesczalo tam przez dwa tygodnie?

Z gory dziekuje i przesylam pozdrowienia.

Bede bardzo wdzieczna.

A może orientuje się ktoś z was czy w Toruniu są takie miejsca do zabaw dla dzieci (maluchów: 1rok wzwyż) gdzie dziecko może pobawić się z innym, ewentualnie jakieś zajęcia wpływające pozytywnie na rozwój dziecka?

Bajkowe niedziele w Restauracji Pick 1 - ul. Przedzamcze 5 obok Zamku Krzyżackiego na miejscu dawnej Restauracji "Zamkowa"
296_img2_ef40c5538a96fe05cade0ef093937c4e.jpg
Od 22.07 do 9.09 w godzinach 12.00-16.00
gry, zabawy, konkursy :)

reklama
ja co prawda nie jestem z Torunia, ale mieszkam bardzo blisko, poza tym kilka lat tu mieszkałam, więc się podczepię. Poza tym w Toruniu chodzę do lekarza i tu chciałabym urodzić. Pozdrawiam kobitki z piernikowego miasta

Do góry