reklama
Nie wiem jak jest obecnie ale jak byłam 2 lata temu to dla dziecka ubranka miały wszystkie swoje a pieluchy to pierwszego dnia mogą dać i trzeba przywieźć swoje na cały czas.
A w którym miejscu Gronowa mieszkasz bo ja tam chodziłam do ZSR kiedyś.
A w którym miejscu Gronowa mieszkasz bo ja tam chodziłam do ZSR kiedyś.
ja jak byłam z Tomem to dawali pieluszki, chusteczki nawilżone trzeba było miec swoje, ciuszki dali szpitalne bo byłam totalnie nieprzytomna po cesarce a nie chciały mi w torbie grzebać, potem ubrałam w swoje, jak już byłam na chodzie, więcej nie pamiętam
Kumpela rodziła 3 miesiące temu u musiała dla siebie mieć podkłady poporodowe bo nie dawali
Kumpela rodziła 3 miesiące temu u musiała dla siebie mieć podkłady poporodowe bo nie dawali
cześć dziewczyny!Co żadna tu dawno nie zaglądała.Piszcie co u Was.
Ja ostatnio spotkałam luuuzną-choć nie byłam pewna czy to ona.Jej synek chodzi do przedszkola tam gdzie mój ale są w innych grupach.Mój już poznał Alana.
I wpadłam na malinkę w Bumarze.
Ja ostatnio spotkałam luuuzną-choć nie byłam pewna czy to ona.Jej synek chodzi do przedszkola tam gdzie mój ale są w innych grupach.Mój już poznał Alana.
I wpadłam na malinkę w Bumarze.
Witam wszystkie mamusie z Torunia, mam do Was pytanie, jestem z Gdyni, ale w przyszlym tygodniu jade do Torunia pomoc babci opiekowac sie moim chorym dziadkiem, dziadek lezy, trzeba wszystko przy nim robic, jade tam z 15 miesiecznym synkiem, jestem w drugiej ciazy i czuje, ze ze wszystkim sobie nie dam rady.
Synkowi bedzie lepiej z innymi dziecmi w jakims klubie malucha/zlobku. To lepsze niz siedzenie w domu, a Bruno jest bardzo towarzyski wiec pewnie bedzie szczesliwy.
Mam wielka prosbe, prosze podpowiedzcie gdzie sa jakies takie miejsca w okolicy Rubinkowa? Czy jest szansa aby dziecko uczesczalo tam przez dwa tygodnie?
Z gory dziekuje i przesylam pozdrowienia.
Bede bardzo wdzieczna.
Synkowi bedzie lepiej z innymi dziecmi w jakims klubie malucha/zlobku. To lepsze niz siedzenie w domu, a Bruno jest bardzo towarzyski wiec pewnie bedzie szczesliwy.
Mam wielka prosbe, prosze podpowiedzcie gdzie sa jakies takie miejsca w okolicy Rubinkowa? Czy jest szansa aby dziecko uczesczalo tam przez dwa tygodnie?
Z gory dziekuje i przesylam pozdrowienia.
Bede bardzo wdzieczna.
Japaneczka
Fanka BB :)
A może orientuje się ktoś z was czy w Toruniu są takie miejsca do zabaw dla dzieci (maluchów: 1rok wzwyż) gdzie dziecko może pobawić się z innym, ewentualnie jakieś zajęcia wpływające pozytywnie na rozwój dziecka?
Japaneczka
Fanka BB :)
reklama