reklama
Artemida90
Fanka BB :)
Ja miałam cc w Holandii i partner był obok mnie ubrany jak lekarze. Przecinał pępowinę po lekarzu jak już małego zbadali. Pielęgniarka robiła podczas cesarki zdjęcia jego telefonem. Mamy pamiątki jakby to się działo naturalnie
W niektorych szpitalach w PL za oplata wpuszczaja partnera na sale ciec cesarskich. Przebiera sie on w specjalnia odziez operacyjna, maske i czepek. Jest blisko glowy partnerki. Ale czy w tym konkretnym szpitalu moze wejsc to najlepiej pytac na lokalnej grupie na fejsie.
To jest wręcz niebezpieczne z punktu widzenia samego zabiegu. Ja bym się nie zgodziła na cc na sali, gdzie może wejść osoba postronna.
Bez przesady. Zasady aseptyki i antyseptyki sa zachowane. Personel pilnuje ojca, aby byl przy glowie, w razie komplilacji jest wypraszany z sali. To nie osoba postronna tylko maz.
olka11135
Nie, podczas zabiegu Cc w szpitalu ani nawet w prywatnych klinikach partner nie moze uczestniczyć ale może za to kangurować,
Eee w Medicover może.
Tak samo np na NFZ na Żelaznej w Warszawie może
Więc nie wiem kto Ci takich bzdur nagadał. Jedyne co to musi być to planowe cesarskie cięcie, a nie nagłe
Moja koleżanka w tym roku miała CC w Medicover w Gdyni i jej mąż nie mógł być przy niej.Eee w Medicover może.
Więc nie wiem kto Ci takich bzdur nagadał. Jedyne co to musi być to planowe cesarskie cięcie, a nie nagłe
Eee w Medicover może.
olka11135
Moja koleżanka w tym roku miała CC w Medicover w Gdyni i jej mąż nie mógł być przy niej.
Nie wiem gdzie cesarkę miała Twoja znajoma, ale Medicover ma szpital tylko i wyłącznie w Warszawie
reklama
Oddział jest również w GdyniNie wiem gdzie cesarkę miała Twoja znajoma, ale Medicover ma szpital tylko i wyłącznie w Warszawie