reklama
asieńkakk
Fanka BB :)
Bursztynek ja niby na Kamieńskiego mam rodzić i tam mam moich lekarzy, ale kurde zaczynam się zastanawiać czy na Borowskiej jednak nie lepsze warunki i opieka po ostatnim pobycie na IP i ktg na oddziale... ehh...
asieńkakk
Ja w pon/ wt napisze swoja wyprawke.
I powiem Wam, ze jak opowoedzialam mojemu najdrozszemu, ze w bielsko-bialej porod prywatny jest za tak male pieniazki to az zaczal sprawdzac. I za porod w warunkach na 5+ i wszystkim innym we Wroclawiu trzeba zaplacic 15 tys a tam 1800... A to tylko 6 godzin drogi...
A któryś państwowy szpital w ogóle rozważacie?
ehh... nawet nie skomentujęMoze wina mojego stanu konta "powyprawkowego" jest to nieszczesne miasto a nie.... [emoji12]
Bursztynek90
Asienka- ja wlasnie rozwazam borowska i kamienskiego. Borowska ze wzgledu na Zuzie a kamienskiego ze wzgledu na mozliwosc aktywnego porpdu. I zapewne zadecyduje w ostatniej chwili czyli w samochodzie w drodze "do".
Juana- czytalismy dzis z lubym prawie caly dzien na temat prywatnych szpitali i porodow. I faktycznie- drozej byc nie moglo...
Kamila- niestety nie widze Twojego zdj. Planujesz rodzic w gorlitz?
Juana- czytalismy dzis z lubym prawie caly dzien na temat prywatnych szpitali i porodow. I faktycznie- drozej byc nie moglo...
Kamila- niestety nie widze Twojego zdj. Planujesz rodzic w gorlitz?
Ostatnia edycja:
Bursztynek, wiem ze w Bielsku Białej Bielsko Biała bo ja prywatny szpital znam tylko Eskulap a tam poród kosztuje 2500 zł...
http://www.klinika-eskulap.pl/?p=Page&id=1031
http://www.klinika-eskulap.pl/?p=Page&id=1031
Juana@
Nailie też dobra cena A mają przynajmniej intensywną opiekę dla noworodków? Bo kilka lat temu Damiana nie miało, ze dwie moje znajome wtedy tam rodziły, płaciły koło 10 tys a i tak w razie czego dziecko by do karetki wsadzili i wieźli do innego szpitala.
Dla mnie dobry oddział noworodkowy to jeden z niezbędnych warunków żeby wybrać szpital. A za 10 tys to bym wolała na wakacje pojechać a nie na 2 dni do szpitala.
Dla mnie dobry oddział noworodkowy to jeden z niezbędnych warunków żeby wybrać szpital. A za 10 tys to bym wolała na wakacje pojechać a nie na 2 dni do szpitala.
A co tam jest w tych szpitalach,ze chcecie tam rodzic? Jakas lepsza opieka czy co? Lepsi lekarze? Bo jesli chodzi o warunki to jak dla mnie te kilka dni to nie jest duzo i mozna wytrzymac w panstwowym szpitalu. A jak pojedziecie z planem porodu to tez inaczej na taka osobe beda patrzec. Przynajmniej ja sis tak łudze.
reklama
Bursztynek90
Volka- tez mam takie podejscie. A sprawdzalismy te prywatne szpitale ppd katem wyprawek itp. Za pierwszym razem (czyli jak bylam gdzies w 3msc ciazy) chcialam do "prywatnego" bo lepiej i moja dr tam pracuje ale jak zaczelam zadawac pytania to tak zniewolonego porodu i braku opieki zadne luksusy pomoeszczenia nie sa w stanie wynagrodzic
Isia- no to jakie 3h ;p
Wydaje mi sie, ze ten szpital luby porownywal. Ale jesli nawet jest to 2500 to lepsze niz 15900 ;p
Isia- no to jakie 3h ;p
Wydaje mi sie, ze ten szpital luby porownywal. Ale jesli nawet jest to 2500 to lepsze niz 15900 ;p