reklama
kamilaasami
Fanka BB :)
dziewczyny a ile tych poporodowych rzeczy trzeba miec ? np gatki mam 2szt czyli 1 opakowanie, tych podkładów poporodowych tez mam po 1 opakowaniu 1 na dzieńa drugie na noc - czy to wystarczy ? a takie pod pupe na przescieradło tez mam kupowac ? nic nie wiem
kamilaasami
Isia ja kupiłam ale jestem ciekawa czy to wogóle zadziała ... bo to nie jest ceratka tylko jakis taki dziwny podkład z gumeczkami na rogi materaca :/ zobaczymy jak juz mały bedzie
nailie
Isia ja kupiłam kiedyś w biedrze takie ceratki miękkie z jednej strony, tej nocy córa pierwszy raz się spomopowala i materac suchy na mały materacyk przycinalismy to, ale widziałam takie w Ikei juz przystosowane na dziec iecy materacyk.
Kamila mi wystarczyły 2paczki tych pieluch bellamama, potem jechałam na zwykłych podpaskach. Te majtki siateczkowe to tez użyłam tylko w przypadku dużego krwawienia, czyli właściwie tylko w szpitalu - normalnej bielizny szkoda, a to wyrzucisz.
Kamila mi wystarczyły 2paczki tych pieluch bellamama, potem jechałam na zwykłych podpaskach. Te majtki siateczkowe to tez użyłam tylko w przypadku dużego krwawienia, czyli właściwie tylko w szpitalu - normalnej bielizny szkoda, a to wyrzucisz.
reklama
Ja majtek mam 2 pary 1 op podpasek i podkładów octanisept już mam psik psik i potem 1 litr żeby dolewac
Manka właśnie dlatego jest ten wątek żeby było nam łatwiej i żeby pamiętać o wszystkim
Ja jak się umowie z położna to wypytam co muszę mieć a co nie do szpitala
Manka właśnie dlatego jest ten wątek żeby było nam łatwiej i żeby pamiętać o wszystkim
Ja jak się umowie z położna to wypytam co muszę mieć a co nie do szpitala