reklama
misssoni
Fanka BB :)
Ale jak to szpitalny. A jak masz swój to chyba możesz z niego skorzystać. Ja nie wiem może jakiś dzik ze mnie ale ja wolę swój przynajmniej wiem że jedne cycki z niego korzystały. To tak jak z używanymi stanikami no w życiu.Volka nie biorę, smoczek dopiero zacznę używać po tygodniu od urodzenia. Laktatora też nie biorę, u nas szpitalny się używa. A za smoczki krzyczą i wzywają. Poza tym nie zaleca się dawać od razu po urodzeniu smoka, by nie zaburzac odruchu ssania.
Jaki sterylizator? Ja nie m czegos takiego. Wiesz,ja nie uzywalam smoczkow,bo moi wcale nie chcieli hehe. Sama jestem ciekawa jal bedzie przy tym dziecku. No to ja tez zaleje tylko wrzatkiem. No ja tez szpitalnego laktatora bym nie uzywala. Z reszta to chyba i tak musisz miec do tego swoją butle.
KubusiowaMama
U nas tylko sugeruja, zeby smoczkow nie dawac, ale kazdy robi jak uwaza a laktatora w szpitalu nie uzywalam. Nie byloby co odciagac teraz te dni w szpitalu mam zamiar przeznaczyc na przystawianie Malego ile sie tylko da niech rozbuja laktacje
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
kamilaasami
ile dni po porodzie sie jest w szpitalu ?
KubusiowaMama
Standardowo chyba 3 dni. Przynajmniej u nas tak jest
reklama
KubusiowaMama
Volka a nas z zoltaczka wypuscili do domu i Maly mial ja przez 8 tygodni... do momentu az odstawilam od piersi