Nie wiem czy już była mowa o lewatywie,ale czy wy zamierzacie się w nią zaopatrzeć???
tak
ja już torbę spakowałam i się do 1 nie zmieściłam,musze sobie druga przywieźć, będę wyglądać ja rumun na porodówce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czy już była mowa o lewatywie,ale czy wy zamierzacie się w nią zaopatrzeć???
tak, wolałbym uniknąć niespodzianek..Nie wiem czy już była mowa o lewatywie,ale czy wy zamierzacie się w nią zaopatrzeć???
ja napewno nie będę robić w domu tylko w szpitalu, nie chce żadnej niespodzianki po drodze
krewetka- a Ty sie juz zdecydowałaś na szpital ?
Ja właśnie nie wiem jak to wygląda z ta lewatywa, wolała bym w domku posiedziec na kibelku ale mi odradzaja.. mowia, że lepiej w szpitalu by po drodze nie było niespodzianek.. poza tym podobno lewatywa przyspiesza akcje porodowa ale nie wiem czy to prawda ;/
krewetka- a Ty sie juz zdecydowałaś na szpital ?
Ja właśnie nie wiem jak to wygląda z ta lewatywa, wolała bym w domku posiedziec na kibelku ale mi odradzaja.. mowia, że lepiej w szpitalu by po drodze nie było niespodzianek.. poza tym podobno lewatywa przyspiesza akcje porodowa ale nie wiem czy to prawda ;/