- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
laktator nie nie nie bralam go,pamietam ze za 1 razem nie byl mi potzebny gdyz produkcja mleka dopiero sie zaczynala i taki ostry nawal dostalam z 2 dni po tym jak wrocilam do domku i wtedy zaczelam odciagac bo myslalam ze cycki mi wybuchnal:-)
ja torbe spakowalam dlatego ze wszytskie rzeczy mialam dla siebie do szpitala w kartonie ktory juz mnie draznil stojac zaledwie od wczoraj:-)wiec postanowilam pochowac je do torby noi torba stoi sobie w szafiei niech tam lezakuje minimum do 1 maja:-)
malina29
Mama debiutująca
ja torbe spakowalam dlatego ze wszytskie rzeczy mialam dla siebie do szpitala w kartonie ktory juz mnie draznil stojac zaledwie od wczoraj:-)wiec postanowilam pochowac je do torby noi torba stoi sobie w szafiei niech tam lezakuje minimum do 1 maja:-)
Fiu, fiu...Komi - to mnie zmobilizowałaś. Jak tylko dostane przesyłke z zamówionymi rezczami z allegro tez sie zabieram za pakowanie. Przyjdzie mi też proszek więc zacznę wreszcie prać ciuszki. A z tym prasowaniem to musze jakiś chytry plan wymyslić, bo jakos słabo siebie widzę jak z moim brzucholem stoję przy desce i prasuje, prasuję....
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Nie wiem czy już była mowa o lewatywie,ale czy wy zamierzacie się w nią zaopatrzeć???
reklama
mlodamama22
Początkująca w BB
Ja też nie spakowałam jeszcze torby do szpitala, ale to tylko dlatego że brakuje mi kilku rzeczy.
Julita1212 co do lewatywy to w moim szpitalu nie jest wymagana, ale ja chyba zrobię ją żeby położnej nie zrobić niespodzianki
Julita1212 co do lewatywy to w moim szpitalu nie jest wymagana, ale ja chyba zrobię ją żeby położnej nie zrobić niespodzianki
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.