reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

torba do szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
komi, a laktator też pakowałaś? wysterylizowałaś go?
ja nie wiem, czy pakować od razu, czy w razie co małż dowiezie...

laktator nie nie nie bralam go,pamietam ze za 1 razem nie byl mi potzebny gdyz produkcja mleka dopiero sie zaczynala i taki ostry nawal dostalam z 2 dni po tym jak wrocilam do domku i wtedy zaczelam odciagac bo myslalam ze cycki mi wybuchnal:-)

ja torbe spakowalam dlatego ze wszytskie rzeczy mialam dla siebie do szpitala w kartonie ktory juz mnie draznil stojac zaledwie od wczoraj:-)wiec postanowilam pochowac je do torby noi torba stoi sobie w szafiei niech tam lezakuje minimum do 1 maja:-)

ja torbe spakowalam dlatego ze wszytskie rzeczy mialam dla siebie do szpitala w kartonie ktory juz mnie draznil stojac zaledwie od wczoraj:-)wiec postanowilam pochowac je do torby noi torba stoi sobie w szafiei niech tam lezakuje minimum do 1 maja:-)

Fiu, fiu...Komi - to mnie zmobilizowałaś. Jak tylko dostane przesyłke z zamówionymi rezczami z allegro tez sie zabieram za pakowanie. Przyjdzie mi też proszek więc zacznę wreszcie prać ciuszki. A z tym prasowaniem to musze jakiś chytry plan wymyslić, bo jakos słabo siebie widzę jak z moim brzucholem stoję przy desce i prasuje, prasuję....

O rany ale Wy szybkie jesteście ;-).Ja się pewnie spakuję gdzieś w połowie kwietnia,no i jeszcze paru rzeczy mi brakuje więc muszę najpierw dokupić.

A ja wam tak zazdrościłam waszych zakupów... moje będą dopiero na początku kwietnia... juz sie nie mogę doczekać :)

Nie wiem czy już była mowa o lewatywie,ale czy wy zamierzacie się w nią zaopatrzeć???

reklama
Ja też nie spakowałam jeszcze torby do szpitala, ale to tylko dlatego że brakuje mi kilku rzeczy.
Julita1212 co do lewatywy to w moim szpitalu nie jest wymagana, ale ja chyba zrobię ją żeby położnej nie zrobić niespodzianki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry