Ale na tym shellu to chyba nie ma hot-dogow? Choc nie mam pewności. :-) nie wiem od ktorej strony Wy wjeżdżacie, ale Lidl jest zaraz przed mostem, jak jedziesz do centrum. Wlasciwie, to nie wiem ile tam jest drog dojazdowych my zawsze parkujemy pod zakazam, pod IP i wjezdzamy wlasnie kolo Lidla, ale jak sie ta ulica zwie, to nie wiem.ooo Lidla tam nie dojrzałam ale P. mówi ze jest shell i po hot-dogi bedzie latał
reklama
jak to nie ma hot-dogow no to mamy problem;-)
My wjezdzamy od Wrocławia, przy nowym rondzie skrecamy w domki jednorodzinne, gdzie stajemy to nie wiem bo bylismy tam tylko raz wiem tylko ze mamy sie kierowac tam gdzie jest podjazd dla karetek- tam jest IP?? i jak wjezdza sie od nas to jest InterMarche Z głodu nie zginiemy
My wjezdzamy od Wrocławia, przy nowym rondzie skrecamy w domki jednorodzinne, gdzie stajemy to nie wiem bo bylismy tam tylko raz wiem tylko ze mamy sie kierowac tam gdzie jest podjazd dla karetek- tam jest IP?? i jak wjezdza sie od nas to jest InterMarche Z głodu nie zginiemy
Dokladnie, tam jest IP :-) masz racje , z glodu nie zginiemy, w rynku sa pyszne tosty :-) i jest tesco, tylko to kawalek dalej, kaufland i inne spozywcze Damy radejak to nie ma hot-dogow no to mamy problem;-)
wiara.nadzieja.milosc ja przygotowalam spiochy i kaftanik jak bedize chlodniej to mam kocyk...
myszkadobrze ze zapytalas o sztucce bo bym zapomniala o tym- jak bylam na zwiadach w szpitalu to pani powiedziala zeby miec swoje
devi, bishopka widze okolica szpitala obeznana- ja nic nie wiem kurcze!!! musz emezowi powiedziec zeby podpytal kumpla- jego rodzice lub tesciowe blisko mieszkaja wiec beda wiedziec...
myszkadobrze ze zapytalas o sztucce bo bym zapomniala o tym- jak bylam na zwiadach w szpitalu to pani powiedziala zeby miec swoje
devi, bishopka widze okolica szpitala obeznana- ja nic nie wiem kurcze!!! musz emezowi powiedziec zeby podpytal kumpla- jego rodzice lub tesciowe blisko mieszkaja wiec beda wiedziec...
Co zabrać.......JEDZENIE.......ja właśnie jak któraś pisała, urodziłam o 20. Zostawili mi kolację przez duże K.....1 kanapka obrzydliwa i kubek herbaty, nie dość, ze zimnej to jeszcze słodkiej.....myślałam, że się porzygam.....a głodna byłam jak wilk, bo od 9 nic nie jadłam.......teraz biorę prowiant na bank, na początek, bo potem dowiozą jakby co ))))
Nikos
Mama Kuby i Leny
7 lat temu, w szkole rodzenia pielęgniarka polecała nam do mycia krocza (po porodzie) mydło Biały Jeleń.
Teraz to mydło dostępne jest w płynie. Czy któraś z Was bierze do szpitala właśnie takie coś, czy jakiś inny płyn do higieny intymnej.
Teraz to mydło dostępne jest w płynie. Czy któraś z Was bierze do szpitala właśnie takie coś, czy jakiś inny płyn do higieny intymnej.
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
powiem ci ze u mnie położna mówiła że nie wie dlaczego tai szał jest u kobit że co druga to do szpitala bierze właśnie ten płyn Biały Jeleń... chyba oczytały sie w necie albo nie wiem, w każdym razie powiedziała żeby płyn wziąć ten sam którym się podmywałyśmy w czasie całej ciąży, jeżeli to biały jeleń to ok, a jak ktoś np Intime czy cos innego to powinno sie brać ten co sie używało, dopiero gdyby się okazało że jednak po porodzie komuś nie pasuje to wtedy użyć coś bardziej leczniczego.7 lat temu, w szkole rodzenia pielęgniarka polecała nam do mycia krocza (po porodzie) mydło Biały Jeleń.
I ja wam powiem ze sie z tym zgadzam w zupełnosci.
Nie zmieniałam w czasie ciąży płynu go higieny, nie miałam żadnych problemów czy stanów zapalnych więc zabieram ten sam płyn. W razie co zakupie cos innego jeśli zajdzie potrzeba
reklama