reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Torba do szpitala - co zabrać???

reklama
Dziewczyny, nie wiem jak mała musiałaby być walizka, żeby schować ją do szafki:szok:
Przecież walizkę pod łóżko się wciska,a do szafek chowa się cenniejsze rzeczy chyba..Przynajmniej ja tak robiłam, a w szpitalu już parę razy byłam:-)

a co tam ! biere ! najwyżej będe stękać pod koniec miesiąca ! (zrobiłam juz tyle zakupów a dopiero wypłata wpłynęła :dry:)

Marcelina torba pierwsza klasa, super :-), który wzorek wzięłaś
Ja miałam podróżną a i tak trzymałam pod łóżkiem, bo szafa nie przysługuje :-D a te rzeczy i tak sie do tej miniaturowej szafeczki nie zmieszczą :-)

Marcelinaa-w ta pierwszą to chyba sama sie zapakujesz dodatkowo weźmiesz męża i jeszcze teściową zmieścisz :-D
a tak na serio to ta druga jest wypasiona ja bym brała :tak:.
Właśnie dziś sie zastanawiałam nad tym samym czyli w co się zapakuję bo dotychczas jak szłam do szpitala mieściłam sie w taką średnią walizeczko-torbę ale dowiedziałam się ,że u mnie w Świnoujściu trzeba brać wszystko swoje dla dzidzi a po cesarce trochę poleżę,więc ciuszków dla młodego muszę zabrać na kilka dni do tego pieluchy,ręcznik i nie wiem czy kosmetyki też muszę mieć dla niego swoje ale jeszcze się dowiem,a gdzie jeszcze moje rzeczy :szok:Dylemat teraz i tak myślę ,że chyba będę zmuszona spakować się właśnie w taką walizkę którą mam różową na kółkach identyczna jak ta co Maggie wkleiła fotkę :-Dmam takie różowe w domu 2 szt.jedna moja a druga córy:tak: :-D Torba leży pod łóżkiem bo szafeczki w szpitalu są miniaturowe:baffled:

wzięłam ! ten komiksowy wzorek Oli co pokazywałam.. a co tam.. najwyżej :-) i tak bym musiała kupić i tak.. a teraz odpocznę po psim spacerze i idę w ciucholand, może jakieś fotki spidermanów i cukierasów porobię :-)

i widzisz Maggie - Lana ma taką torbę :-D:-D

reklama
Do góry