reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba do szpitala - co zabrać???

reklama
Dziewczyny, nie wiem jak mała musiałaby być walizka, żeby schować ją do szafki:szok:
Przecież walizkę pod łóżko się wciska,a do szafek chowa się cenniejsze rzeczy chyba..Przynajmniej ja tak robiłam, a w szpitalu już parę razy byłam:-)

a co tam ! biere ! najwyżej będe stękać pod koniec miesiąca ! (zrobiłam juz tyle zakupów a dopiero wypłata wpłynęła :dry:)

Marcelina torba pierwsza klasa, super :-), który wzorek wzięłaś
Ja miałam podróżną a i tak trzymałam pod łóżkiem, bo szafa nie przysługuje :-D a te rzeczy i tak sie do tej miniaturowej szafeczki nie zmieszczą :-)

Marcelinaa-w ta pierwszą to chyba sama sie zapakujesz dodatkowo weźmiesz męża i jeszcze teściową zmieścisz :-D
a tak na serio to ta druga jest wypasiona ja bym brała :tak:.
Właśnie dziś sie zastanawiałam nad tym samym czyli w co się zapakuję bo dotychczas jak szłam do szpitala mieściłam sie w taką średnią walizeczko-torbę ale dowiedziałam się ,że u mnie w Świnoujściu trzeba brać wszystko swoje dla dzidzi a po cesarce trochę poleżę,więc ciuszków dla młodego muszę zabrać na kilka dni do tego pieluchy,ręcznik i nie wiem czy kosmetyki też muszę mieć dla niego swoje ale jeszcze się dowiem,a gdzie jeszcze moje rzeczy :szok:Dylemat teraz i tak myślę ,że chyba będę zmuszona spakować się właśnie w taką walizkę którą mam różową na kółkach identyczna jak ta co Maggie wkleiła fotkę :-Dmam takie różowe w domu 2 szt.jedna moja a druga córy:tak: :-D Torba leży pod łóżkiem bo szafeczki w szpitalu są miniaturowe:baffled:

wzięłam ! ten komiksowy wzorek Oli co pokazywałam.. a co tam.. najwyżej :-) i tak bym musiała kupić i tak.. a teraz odpocznę po psim spacerze i idę w ciucholand, może jakieś fotki spidermanów i cukierasów porobię :-)

i widzisz Maggie - Lana ma taką torbę :-D:-D

reklama
Do góry