reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
myślicie że w taką się zmieszczę?
TORBA PODRÓŻNA NA KÓŁKACH walizka HIT 3 TORBY W 1 (1600226479) - Aukcje internetowe Allegro
jakie to cholerstwo ma być duże?
ta mi się podoba- ale też pewnie za duża WALIZKA TORBA PODRÓŻNA NA KÓŁKACH MULTICOLOR KOMIX (1583926751) - Aukcje internetowe Allegro doradźta coś plis, bo ja nigdy w życiu se torby nie kupowałam
TORBA PODRÓŻNA NA KÓŁKACH walizka HIT 3 TORBY W 1 (1600226479) - Aukcje internetowe Allegro
jakie to cholerstwo ma być duże?
ta mi się podoba- ale też pewnie za duża WALIZKA TORBA PODRÓŻNA NA KÓŁKACH MULTICOLOR KOMIX (1583926751) - Aukcje internetowe Allegro doradźta coś plis, bo ja nigdy w życiu se torby nie kupowałam
Marcelina, ta druga jest super:-) Moim zdaniem spokojnie się zmieścisz, no chyba że teściowa dorzuci pakę różowych śpiochów
Edit: ta II wcale nie jest za duża, pamiętaj nie kupuj torby tylko na poród, przyda Ci się jeszcze na wyjazdy, a lepiej żeby była za duża niż za mała, przecież nie musisz korzystać z wszystkich jej zakamarków;-)
Edit: ta II wcale nie jest za duża, pamiętaj nie kupuj torby tylko na poród, przyda Ci się jeszcze na wyjazdy, a lepiej żeby była za duża niż za mała, przecież nie musisz korzystać z wszystkich jej zakamarków;-)
Marcelinaa
i nie jest za duża? bo wiesz- nie chcę wyglądać jakbym na wczasy do Honolulu przyjechała
ps
teściowa na szczęście strzela wciąż w 68 więc na szpital będe bezpieczna
ps
teściowa na szczęście strzela wciąż w 68 więc na szpital będe bezpieczna
Marcelinaa- ta walizka zajebiaszcza Tylko czy będzie wygodna? tzn wiesz chodzi o to czy będziesz miała gdzie ją trzymać w szpitalu- torbę zwiniesz i wsadzisz do szafki a na podłodze to zaraz ci będą 2 razy dziennie przesuwać ci co sprzątają. Sama nie wiem tak mnie naszły myśli takie
Marcelinaa
no właśnie tak sobie rozumuję tylko nie chcę przesadzić z rozmiarami
Marcelinaa- ta walizka zajebiaszcza Tylko czy będzie wygodna? tzn wiesz chodzi o to czy będziesz miała gdzie ją trzymać w szpitalu- torbę zwiniesz i wsadzisz do szafki a na podłodze to zaraz ci będą 2 razy dziennie przesuwać ci co sprzątają. Sama nie wiem tak mnie naszły myśli takie
tego też nie wiem, bo w szpitalu też nigdy jeszcze nie byłam
akutan na ujastku szafki są małe
Marcelina a takiej nie chcesz ?
WYPRZEDAŻ ! ! ! ZESTAW WALIZEK TOREB 4w1 RÓŻOWY FV (1592864560) - Aukcje internetowe Allegro
Marcelina a takiej nie chcesz ?
WYPRZEDAŻ ! ! ! ZESTAW WALIZEK TOREB 4w1 RÓŻOWY FV (1592864560) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Tonya
Zadowolona z życia :)
Mi też się ta torba podoba :-) Ale niestety już mam jedną kandydatkę do wzięcia do szpitala....