reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Toksoplazmoza

Typy moje męża:
chłopiec - Marek, Pitr, Tomasz, Krzysztof
dziewczynka - Kinga, Natalia, Patrycja

Przystałabym w ostateczności na Krzysia i Kingę

moje typy:
chłopiec - Jan, Wojciech, Kacper
dziewczynka - Lena, Małgorzata

Mąż o żadnym nie chce słyszeć. W ostateczności moge dać tak na drugie imie. Więc dyskusja trwa...

Dajecie dzieciom drugie imie??

reklama
Typy moje męża:
chłopiec - Marek, Pitr, Tomasz, Krzysztof
dziewczynka - Kinga, Natalia, Patrycja

Przystałabym w ostateczności na Krzysia i Kingę

moje typy:
chłopiec - Jan, Wojciech, Kacper
dziewczynka - Lena, Małgorzata

Mąż o żadnym nie chce słyszeć. W ostateczności moge dać tak na drugie imie. Więc dyskusja trwa...

Dajecie dzieciom drugie imie??
moja starsza ma dwa,a młodszej maż zapomniał w urzedzie dac i nie ma

Moja córka nie ma drugiego, bo z pierwszym mieliśmy straszny kłopot. Jak się urodziła i wreszcie ją zobaczyliśmy, wszystkie imiona które mielismy na liście okazały sie nieodpowiednie. Nie pasowały i koniec!
Trzy dni dziecko w ogóle nie miało imienia, aż wreszcie oświeciło mnie że Weronika i żadne inne :tak:.
Teraz może nasze zaplanowane będą jednak pasować...
Ale co do drugich, to jeszcze nie zastanawiałam się.

:tak:witam wszystkie mamusie jeśli chodzi o imiona dla naszych pociech to w moim przypadku sprawa była jasna zanim Olivia przyszła na świat to jej tatuś już wymyślił jej imię właśnie Olivia chociaż ja wolałam żeby na imię miała Majka ,ale powiem wam szczerze że najlepiej imię dać dziecku jak już je zobaczycie :-) .Mój mąż miał jednak rację trafił z imieniem ,ponieważ bardzo pasuje ono do naszej Olivci. P.S. a na drugie imię daliśmy naszej córeczce Majka:-D

I ja i mąż mamy drugie imiona, więc raczej nasz dzidziuś też będzie miał :-)

Jak będzie chłopak to na pewno będzie Jaś, albo na pierwsze, albo na drugie, bo u mnie taka tradycja z dziada pradziada...

bardzo proszę o dopisanie mnie do listy :-) W 14 tyg. pani doktor na usg powiedziała, że wygląda jej to na dziewczynkę :-D

reklama
U nas tak sie złożyło, że ja mam drugie imie po mamie a M ma po tacie więc Aniela dostała na drugie po mnie Aleksandra i teraz to drugie dziecko tez bedzie miało drugie imie po mnie albo po meżu:tak:.

Do góry