Antek,Antoś tak ,ale Antoni dla mnie poważnie,choć mialam dziadka o tym imeiniumi sie Antek tez bardzo bardzo podoba
reklama
wampirka20@wp.pl
Fanka BB :)
a ja dziś gniotłam brzuch całą nockę,nienawidzę spac na plecach,mdli mnie wtedy!
_karincia_
A ja właśnie bardzo lubię spac na plecach
Zmartwiłas mnie trochę bo ja często nawet jak zasypiam na boku to w nocy nie wiadomo kiedy przekręcam sie na plecy
Zmartwiłas mnie trochę bo ja często nawet jak zasypiam na boku to w nocy nie wiadomo kiedy przekręcam sie na plecy
enka-76
Kasia
A ja dla chłopca wymyśliłam Arkadiusz. A w sumie to wyśniłam. Obudziłam się kiedyś z przekonaniem że to bedzie chłopak i właśnie o imieniu Arek. No zobaczymy. Dla dziewczynki na wszelki wypadek też wymyślamy. Najpierw była Hania, ale okazuje się, że w koło same Hanie. A teraz tak sobie wymyśliłam Majkę.
andariel
mama super dwójki :]
ja śpię głównie na brzuchu, korzystam teraz póki mogę; co prawda trochę biust przeszkadza, ale daję jeszcze radę często śpię też na plecach - zauważyłam, że właśnie leżąc na plecach czuję takie przelewanie w brzuszku - tak jakbym się opiła wody i coś mi tam bulga; rozmawiałam z koleżanką, która ma już 2-letniego synka i ona mówi, że to były pierwsze namacalne oznaki bobasa w środku; myślicie, że to "bąbelkowanie" to bobas fikający wśród wód? w 13 tygodniu?
aneczka2425
Ja mam w domciu Areczka:-)
reklama
Kinia
sierpień 2009
A u nas będzie Hubert lub Patrycja :-)