reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

A ja nie wiem jak jest u mnie w klinice...
Chyba czas się dowiedzieć :)

W klinice są sale jednoosobowe, ale nie wiem jakie są kryteria przyznawania ;-) Reszta to sale 6 osobowe...

ooooo dzieki - lubie takie filmiki jak ktos do mnie gada - bardziej jakos trafia do mnie

ja obiecuje ze si ebiore za to regularnie:cool2:

Wy przynajmniej macie już maść kupioną, a ja jakoś nawet do apteki po drodze nie mam :baffled:

reklama
mnie masazu sie nie chce robic bo jakies niejasne przeczucie mam ze cesarka mnie czeka:-(
mam wrazenie ze dzidzia moja ulozona jest co prawda glowkowo bo czkawke czuje zawsze bardzo nisko ale chyba ma tyl glowki rownolegle do mojego kregoslupa bo czuje raczki smieszne boksujace na dole brzucha i kopniaki na gorze i po bokach, czytalam ze ta pozycja jest niebezpieczna i bolesna dla rodzacej,
miala z was ktoras tak dzidzie obrocona przy porodzie?

moze sie jeszcze obroci?
tez to moze byc moja wyobraznia
strasznie sie boje ze mi sie dziecko zabokuje w kanale rodnym, i ze wogole wezel ma na szyji...
usg miec nie bede juz...
licze ze mimo ze 4 tys dzieci rocznie tutaj sie rodzi martwych moj nie zasili statystyk...

ja to mam takie całkiem poważne życzenia co do tego min:
poród nie wcześniej niż 3 lipca:)
poród naturalny choćby i bez znieczulenia:/
poród w towarzystwie męża(żeby nie było to tak ekspresowe że nie zdąży:)
żeby mała radziła sobie sama i żebyśmy szybciutko razem zdrowe wróciły do domku:)

reklama
Do góry