reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

reklama
Mi natomiast bardzo podoba się imie Gustaw-Gucio,Konstanty-Kostek oraz Edmund,niestety rodzina się z nas śmieje,dla córeczki Antonina,Gaja,Kalina,Martynka lub Łucja :) mąż chciał mieć małą Maryśkę ale była by to już czwarta w rodzinie;(

Ja ostatnio jak pojechałam do szpitala to inny lekarz mnie przyjął i tam pobazgrolił w karcie ciąży jakieś bzdury to jak moja gin to zobaczyła to się śmiała!!
A wizytę mam na 4czerwca.
Ale co najlepsze powiedziała że mam jeszcze się wstrzymać z kochaniem to jej powiedziałam że mąż nie będzie zachwycony ale dla maluszka da rade;-) a ona na to że w czerwcu dzień dziecka i potem wizyta to jak będzie dobrze to już pozwoli i to będzie spóźniony prezent na 1 czerwca:-D

Ja mam kolejną wizyte 27 maja. Jak ja wytrzymam te prawie 20 dni???!!!
Nigdy wizyty u lekarza nie sprawiały mi takiej frajdy co teraz! hihihihihihihi

reklama
sukieneczki wygladają bardzo ładnie (też mi się pierwsza podoba ) - tylko pytanie jak z jakością - bo wiecie na zdjęciach to zawsze super a sama bawełna za tą cenę - na zdjęciu odprasowana a jak cienka to po założeniu - wiecie...te co ja kupowałam na allegro np są bardzo fajne no ale to takie gnieciuchy - na wesele np sie nei nadają tylko na co dzień SUPERHIT Śliczna Biała Sukienka Ciążowa XL/XXL (620192415) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry