reklama
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
O to 7 maja sobie malenstwa poogadamy,bo ja tez na 7 maja mam USG.Wprawdzie tutaj robia tylko 2 w czasie ciazy ale o mnie dbaja teraz bazdziej;-) i bede miała 3 USG.Ciesze sie ze tą moja wiercipietke bede mogła poogladac raz jeszcze u mnie w brzuszku:-).
hej dziewuchy- u mnie się chyba uda - w sumie to jeszcze nei wiem czy moge tak mówić - bo lekarz ciągle mówi RACZEJ - no ale w tym wieku ciążowym to chyba juz zadne meskie skarby sie nie wykształcą;-)
na 4D pewnie byłoby widać dokładniej, ale lekarz nie proponował na razie robic bo i tak czesto mam USG
to nasze pierwsze baby wiec obojetnie ale wole dziewuszke wiec sie ciesze - mój żonkos jak mu mówiłam - to mówi ze - "no to co, moze byc i dziewczynka, nie?"
na 4D pewnie byłoby widać dokładniej, ale lekarz nie proponował na razie robic bo i tak czesto mam USG
to nasze pierwsze baby wiec obojetnie ale wole dziewuszke wiec sie ciesze - mój żonkos jak mu mówiłam - to mówi ze - "no to co, moze byc i dziewczynka, nie?"
no to jak cos gratuluję coreczkihej dziewuchy- u mnie się chyba uda - w sumie to jeszcze nei wiem czy moge tak mówić - bo lekarz ciągle mówi RACZEJ - no ale w tym wieku ciążowym to chyba juz zadne meskie skarby sie nie wykształcą;-)
MALINKA2109
Fanka BB :)
Dziewczyny a ja już w środę na 17 idę do lekarza!!Boje się ,mam nadzieje że już będzie wszystko dobrze!!!
reklama
izabela...
Fanka BB :)
karincia a dopłacałaś jeszcze za przesyłkę, bo nigdzie nie doczytałam?