reklama
anecia_o
Zaciekawiona BB
A
A jaka masz dawkę? 3 mln?Mam do oddania 2 cale opakowaniai trzecie bez 4 tabletek. Swieze. Kupione miesiac temu, ale juz nie musze brac. Oddam za koszta wysylki (15zl). Chce ktos?
Carenik
Fanka BB :)
Tak. 3mln
A
A jaka masz dawkę? 3 mln?
anecia_o
Zaciekawiona BB
To przygarne :-) ja niestety muszę do końca ciąży bracTak. 3mln
Carenik
Fanka BB :)
Prv.To przygarne :-) ja niestety muszę do końca ciąży brac
Witam, to ja dołączę się do wątku. Jestem na początku 5 tc, lekarz zlecił wykonanie tylko IgM .. w jednostce index wyszło 0,907 gdzie dodatni wynik jest powyżej 0,65... w poniedziałek będę mogła dopiero zrobić IgG i awidność.. a do tego czasu chyba zejdę na zawał...
Najgorsze jest to, że pytałam dwóch lekarzy jakie badania przed ciążą powinnam zrobić... Nie kazali nic robić. Przecież jestem młodą, zdrową kobietą. Generalnie i tak zrobiłam po swojemu, zrobiłam pełną morfologię, hormony tarczycy... 2 miesiące temu... a teraz nawet morfologia się trochę rozjechała. W ogóle nie pomyślałam o toxo. zrobię szybko w poniedziałek żeby wiedzieć na czym stoję. ginekolog podchodzi do tego bardzo spokojnie, mówi, że to podwyższenie jest niewielkie i mogę tak po prostu mieć... Ale wiadomo, człowiek zawsze myśli o najgorszym.
reklama