reklama
Witam dziewczyny.... Ja też mam problem z toksoplazmozą i przy tym niesamowity stres ..
U mnie sprawa toczy się od grudnia 2017 roku wtedy starając się o dziecko zrobilam dla pewności badania na toksoplazmozę... wyszło igg+ igm wynik wątpliwy... mialam powtórzyć po 3 tygodniach wyniki byly takie same. Następnie prowadzący mnie wtedy ginekolog po upływie 3 tygodni zalecił zrobienie awidności... I wyszła wysoką 86 % .... I temat został wtedy zamknięty przez prowadzącą mnie panią ginekolog. Teraz mija rok i 3 miesiące od wyniku awidności jesten w 8 tygodniu ciąży I znowu wynik toskoplazmowy igm wątpliwy.... jestem przerażona i nie zrozumiałe jest to dla mnie czy któraś z Was tak miała mimo wysokiej awidności igm dalej wątpliwe ??
U mnie sprawa toczy się od grudnia 2017 roku wtedy starając się o dziecko zrobilam dla pewności badania na toksoplazmozę... wyszło igg+ igm wynik wątpliwy... mialam powtórzyć po 3 tygodniach wyniki byly takie same. Następnie prowadzący mnie wtedy ginekolog po upływie 3 tygodni zalecił zrobienie awidności... I wyszła wysoką 86 % .... I temat został wtedy zamknięty przez prowadzącą mnie panią ginekolog. Teraz mija rok i 3 miesiące od wyniku awidności jesten w 8 tygodniu ciąży I znowu wynik toskoplazmowy igm wątpliwy.... jestem przerażona i nie zrozumiałe jest to dla mnie czy któraś z Was tak miała mimo wysokiej awidności igm dalej wątpliwe ??
Carenik
Fanka BB :)
Beata mi sie zdaje ze to ciaza w jakis sposob wplywa na wynik, ktory niekoniecznie jest prawdziwy...Witam dziewczyny.... Ja też mam problem z toksoplazmozą i przy tym niesamowity stres ..
Też mam taką wielką nadzieję, pociesza mnie tylko ta awidność którą robiłam, dziś mam mieć wizytę u lekarza Chorób zakażnych. Liczę tylko na dobre wiadomości. Lecz panicznie się boję, nie ukrywam tego...Beata mi sie zdaje ze to ciaza w jakis sposob wplywa na wynik, ktory niekoniecznie jest prawdziwy...
anecia_o
Zaciekawiona BB
Ja również uważam, że ciąża może mieć wpływ na wynik....Też mam taką wielką nadzieję, pociesza mnie tylko ta awidność którą robiłam, dziś mam mieć wizytę u lekarza Chorób zakażnych. Liczę tylko na dobre wiadomości. Lecz panicznie się boję, nie ukrywam tego...
anecia_o
Zaciekawiona BB
Ja
Ja że zniżką 50 % place ok 14 zlotychDziewczyny ile kosztuje opakowanie Rovamicin?
reklama
Carenik
Fanka BB :)
Mam do oddania 2 cale opakowaniai trzecie bez 4 tabletek. Swieze. Kupione miesiac temu, ale juz nie musze brac. Oddam za koszta wysylki (15zl). Chce ktos?Ja
Ja że zniżką 50 % place ok 14 zlotych