reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

toksoplazmoza

reklama
Witam dziewczyny.... Ja też mam problem z toksoplazmozą i przy tym niesamowity stres :( ..

U mnie sprawa toczy się od grudnia 2017 roku wtedy starając się o dziecko zrobilam dla pewności badania na toksoplazmozę... wyszło igg+ igm wynik wątpliwy... mialam powtórzyć po 3 tygodniach wyniki byly takie same. Następnie prowadzący mnie wtedy ginekolog po upływie 3 tygodni zalecił zrobienie awidności... I wyszła wysoką 86 % .... I temat został wtedy zamknięty przez prowadzącą mnie panią ginekolog. Teraz mija rok i 3 miesiące od wyniku awidności jesten w 8 tygodniu ciąży I znowu wynik toskoplazmowy igm wątpliwy.... jestem przerażona i nie zrozumiałe jest to dla mnie :( czy któraś z Was tak miała mimo wysokiej awidności igm dalej wątpliwe ??

Witam dziewczyny.... Ja też mam problem z toksoplazmozą i przy tym niesamowity stres :( ..

U mnie sprawa toczy się od grudnia 2017 roku wtedy starając się o dziecko zrobilam dla pewności badania na toksoplazmozę... wyszło igg+ igm wynik wątpliwy... mialam powtórzyć po 3 tygodniach wyniki byly takie same. Następnie prowadzący mnie wtedy ginekolog po upływie 3 tygodni zalecił zrobienie awidności... I wyszła wysoką 86 % .... I temat został wtedy zamknięty przez prowadzącą mnie panią ginekolog. Teraz mija rok i 3 miesiące od wyniku awidności jesten w 8 tygodniu ciąży I znowu wynik toskoplazmowy igm wątpliwy.... jestem przerażona i nie zrozumiałe jest to dla mnie :( czy któraś z Was tak miała mimo wysokiej awidności igm dalej wątpliwe ??
Beata mi sie zdaje ze to ciaza w jakis sposob wplywa na wynik, ktory niekoniecznie jest prawdziwy...

Beata mi sie zdaje ze to ciaza w jakis sposob wplywa na wynik, ktory niekoniecznie jest prawdziwy...
Też mam taką wielką nadzieję, pociesza mnie tylko ta awidność którą robiłam, dziś mam mieć wizytę u lekarza Chorób zakażnych. Liczę tylko na dobre wiadomości. Lecz panicznie się boję, nie ukrywam tego...

reklama
Do góry