Zabieg nie jest straszny. U mnie stopień bólu mniejszy niż pobranie krwi z żyły lokciowej. Nie patrzyłam na monitor obrałam jeden punkt na suficie ręce za głowa i zamknęłam oczy. Pomogło. Po zero bólu teraz leżę tez jest ok. Nie odczuwałam żadnych innych dolegliwości. Zabieg przedłużał się bo dziecko było ruchliwe i lekarz musiał długo czekać na wkłucie. No i czekam...Na wyniki ech
reklama
Zieloneq
Początkująca w BB
Zabieg nie jest straszny. U mnie stopień bólu mniejszy niż pobranie krwi z żyły lokciowej. Nie patrzyłam na monitor obrałam jeden punkt na suficie ręce za głowa i zamknęłam oczy. Pomogło. Po zero bólu teraz leżę tez jest ok. Nie odczuwałam żadnych innych dolegliwości. Zabieg przedłużał się bo dziecko było ruchliwe i lekarz musiał długo czekać na wkłucie. No i czekam...Na wyniki ech
Ile będziesz czekać na poszczególne wyniki?
Zieloneq
Początkująca w BB
Na genetykę 5 dni bo wykupiłam qf-pcr na toxo PCR z płynu, które robię prywatnie tez około 5 dni
Nie miałaś refundowanej toxo? Jaki to jest koszt?
No to był jakiś koszmar bo mój gin zreszta specjalista od badań prenatalnych pracownik szpitala nie wysłał mnie na patologie tylko stwierdził ze za jednym zamachem zamiast dwóch punkcji zrobi jedna i pobierze materiał do dwóch badań. Koszt 150 zł badanie PCR na wykrycie toxo W płynie.
reklama
mamatrojeczki
Fanka BB :)
Miałaś amniopunkcje w szpitalu? Ile czasu w nim byłaś, jesteś?