Maarta
Fanka BB :)
No ale jednak kilka stron wcześniej na tym wątku pisałaś że cc jest szokiem dla dziecka i czy spokoj matki jest ważniejszy niż dziecka w przypadku CC. A piszesz jednak że wg Ciebie oksytocyna jest szkodliwa dla dziecka, a z drugiej strony że pragniesz urodzić sn. O to mi chodziło. U innych kobiet wg Ciebie cc jest źle, ale Ty jednak byś się zdecydowała. To po co krytykować inne kobiety, które jednak to CC będą miały?Wiem co pisałam na temat porodu, który mnie czeka. Że jak będzie trzeba, to niech robią cesarskę, a nie dają oksytocynę na siłę, która może być szkodliwa nawet dla dziecka. I oczywiście zaznaczyłam, że pragnę urodzić siłami natury. Nie przeczę sama sobie, więc nie sugeruj tego tutaj na forum. Mogłaś przytoczyć moją wypowiedź i nie byłoby w niej hipokryzji. Więc nie pisz bzdur.
No i druga sprawa, oczywiście życzę Ci żebyś urodziła sn jeśli tak chcesz, ale gdybyś jednak miała CC to mamy rozumieć, idąc Two tokiem myślenia, że nie możemy Cię traktować jak kobiety która urodziła dziecko, tylko nie wiem... Poddała się procedurze wydobycia dziecka?