reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

To jednak ciąża?

xyz333

Zaangażowana w BB
2 dni temu wstawiłam test który większość oceniła że nic nie widać dziś 2 dni później wyszedł taki.... Wydaje mi się że jednak ciąża... W poniedziałek dopiero wyniki bety... Czy wy tu też widzicie druga kreskę?

Załączniki

• IMG_20220527_201250.jpg
    IMG_20220527_201250.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 444
  • IMG20220527201453.jpg
    IMG20220527201453.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 244
reklama
Jeżeli dwa dni temu miałaś blada kreskę to teraz powinna być bradziej widoczna. A ja tu nic nie widzę.
Idź na betę.
Przepraszam może zdjęcie jest faktycznie złej jakości. Wstawiam zdjęcia testu 2 dni temu i dziś w lepszym świetle

Załączniki

• IMG_20220525_193409.jpg
    IMG_20220525_193409.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 172
  • IMG20220527214256.jpg
    IMG20220527214256.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 177
1,5tygodnia po terminie i kreska którą ledwo co widać , ja bym wręcz stanęła po stronie że to testowa a nie ciążowa 😐
Bez tej bety się nie obejdzie, daj znać po wekendzie jak ci ta beta wyszła, ale ja będę bardzo zdziwiona jeśli wyjdzie pozytywnie.
Wstawiłam wyżej nowe zdjęcie w lepszym świetle. To ten pierwszy ten 2 dni temu a drugi dzisiaj. Ogólnie karmie piersią więc moje cykle sa bardzo nieregularne.

reklama
Do góry