2 dni temu wstawiłam test który większość oceniła że nic nie widać dziś 2 dni później wyszedł taki.... Wydaje mi się że jednak ciąża... W poniedziałek dopiero wyniki bety... Czy wy tu też widzicie druga kreskę?
reklama
Wiesz może w jakim tygodniu mniej więcej wychodzą takie blade kreski? Okres spóźnia mi się 1,5 tygodnia i nie mam pojęcia kiedy owulacja miała miejsce...Jest kreseczka, wygląda na bardzo wczesną ciążę
Madzia86G
Fanka BB :)
1,5tygodnia po terminie i kreska którą ledwo co widać , ja bym wręcz stanęła po stronie że to testowa a nie ciążowa
Bez tej bety się nie obejdzie, daj znać po wekendzie jak ci ta beta wyszła, ale ja będę bardzo zdziwiona jeśli wyjdzie pozytywnie.
Bez tej bety się nie obejdzie, daj znać po wekendzie jak ci ta beta wyszła, ale ja będę bardzo zdziwiona jeśli wyjdzie pozytywnie.
Sun flower35
Jeżeli dwa dni temu miałaś blada kreskę to teraz powinna być bradziej widoczna. A ja tu nic nie widzę.
Idź na betę.
Idź na betę.
Przepraszam może zdjęcie jest faktycznie złej jakości. Wstawiam zdjęcia testu 2 dni temu i dziś w lepszym świetleJeżeli dwa dni temu miałaś blada kreskę to teraz powinna być bradziej widoczna. A ja tu nic nie widzę.
Idź na betę.
Załączniki
Wstawiłam wyżej nowe zdjęcie w lepszym świetle. To ten pierwszy ten 2 dni temu a drugi dzisiaj. Ogólnie karmie piersią więc moje cykle sa bardzo nieregularne.1,5tygodnia po terminie i kreska którą ledwo co widać , ja bym wręcz stanęła po stronie że to testowa a nie ciążowa
Biedroneczka28
Ja widzę cień kreseczki, ale to wynik bety da Ci pewność co do ciąży bądź jej braku Powodzenia
Sun flower35
Może i coś faktycznie tam jest. Najlepiej idź na betęPrzepraszam może zdjęcie jest faktycznie złej jakości. Wstawiam zdjęcia testu 2 dni temu i dziś w lepszym świetle
reklama
Wyniki bety w poniedziałek czekam z niecierpliwościąMoże i coś faktycznie tam jest. Najlepiej idź na betę