reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

To jednak ciąża?

Aczkolwiek jeśli jeszcze około tydzień temu testy były negatywne to znak że owulacją była prawdopodobnie przesunięta tak? Nie wiem czy dobrze rozumuje bo dwie poprzednie ciążę cykle jak w zegarku i całkiem inaczej.
Cykl zawsze może się wydłużyć/skrócić na skutek przesunięcia owulacji. Jeżeli nie wiesz kiedy była, to niestety w tej chwili nie da się nic stwierdzić w 100%.

Odpowiedź da beta. Najlepiej jeżeli będzie pozytywna zrób po 48 lub 72h przyrost.

reklama
Te testy chyba często wychodzą takie blade, już wiele postów o tym widziałam tutaj, że niby jakieś blade kreski a beta 150 :p Ja na każdym z tych testów widzę ewidentnie kreskę, czy jest testowa czy ciążowa to nie wiem 🤷‍♀️

Ja miałam blade 4 pinki, robione i wieczorem i rano. Dwa dni potem beta ponad 800. Aczkolwiek tyle testów zrobiłam, miałam już kilka testowych kresek, jedna była bardziej widoczna niż ta, ale był to też inny test. Nic nie pozostaje tylko czekać.

Do góry