reklama
cleopatra1
Fanka BB :)
Marika dużo zdrówka dla małej i siły dla Ciebie. Wiem o czym piszesz. Mam nadzieję że szybko was wypuszczą. Jedno co dobre że jak dadzą małej wenflon to już nie będą jej tyle razy kłuć.
Marika30708
Fan(ka)
dziekujemy
Laura ma dalej zastrzyki z Zinacefu ale przez wenflon w glowce. Poza tym Debridat i Gastrotus. Wstepna diagnoza ze to od refluksu. Na obchodzie powiedza co tam na rtg
Laura ma dalej zastrzyki z Zinacefu ale przez wenflon w glowce. Poza tym Debridat i Gastrotus. Wstepna diagnoza ze to od refluksu. Na obchodzie powiedza co tam na rtg
cleopatra1
Fanka BB :)
Marika trzymaj się i ucałuj malutką. Mam nadzieję że szybko te leki zaczną działać.
Marika30708
Fan(ka)
Obchod byl po 12. I to pielegniarka dzwonila po lekarje bo Laura spac juz chciala.
RTG pokazalo rozlegle zmiany w klatce piersiowej. Osluchowo dalej nic. Antybiotyk bedzie kontynuowany, moga dodac jeszcze drugi jak sie pogorszy. Tylko skad to beda wiedziec, jak osluchowo nic nie ma. Od wczoraj ma tez wziewy z Berodualu.
Pewnie minimum 10 dni tu pobedziemy.
Do tej pory wszyscy sa mili i zyczliwi
RTG pokazalo rozlegle zmiany w klatce piersiowej. Osluchowo dalej nic. Antybiotyk bedzie kontynuowany, moga dodac jeszcze drugi jak sie pogorszy. Tylko skad to beda wiedziec, jak osluchowo nic nie ma. Od wczoraj ma tez wziewy z Berodualu.
Pewnie minimum 10 dni tu pobedziemy.
Do tej pory wszyscy sa mili i zyczliwi
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Marika strasznie mi przykro. .. zdrowka dla małej. .. alez się biedna wycierpi przez ten refleks. .
Marika30708
Fan(ka)
Rozmawialam dluzej z lekarka na wieczornym obchodzie. U Laury to przez nasilenie refluksu ale i od kogos sie zarazila. Byla u mnie kolezanka podziebiona i jej 6msc synek kaszlal. A ze byla oslabiona przez refluks, alergie i jeszcze szczepienie to zaczely powoli powstawac zmiany zapalne.
A dlaczego refluks sie nasilil, bo nie przestrzegalam diety. Nie chodzi tu o produkty alergenne ale tez chemie i konserwanty zawarte w potrawach. Nawet soki ze sklepu.
Ta wysypka to nie koniecznie nabial ale ten ogrom chemii wystepujacy chociazby w zurku.
Laura ma kontynuacje zastrzyku tego co w domu. Jak pomoze to wyjdziemy szybciej, jesli nie to wlaczal kolejny 10 dniowy
A dlaczego refluks sie nasilil, bo nie przestrzegalam diety. Nie chodzi tu o produkty alergenne ale tez chemie i konserwanty zawarte w potrawach. Nawet soki ze sklepu.
Ta wysypka to nie koniecznie nabial ale ten ogrom chemii wystepujacy chociazby w zurku.
Laura ma kontynuacje zastrzyku tego co w domu. Jak pomoze to wyjdziemy szybciej, jesli nie to wlaczal kolejny 10 dniowy
reklama
Marika to nie za ciekawie, ale dobrze że przynajmniej wiesz już co jest grane i lekarka wszystko Ci wyjaśniła. Koleżanka trochę nieodpowiedzialnie zrobiła że przyszła chora i jeszcze z chorym dzieckiem. A z tą chemią to z jednej strony dobrze że wiesz, a z drugiej w dzisiejszych czasach uniknąć jej to prawie graniczy z cudem - trzeba by mieć mięso i owoce/warzywa od gospodarza, bo innej opcji nie ma skoro wszystko jest nafaszerowane... Trzymam kciuki by malutkiej szybko się poprawiło!
Podziel się: