reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"To, co nam mamom spędza sen z powiek" - Dolegliwości maleństw...

Dokładnie biały nalot którego nie da się zetrzeć pieluszką tetrową, u nas staromodny sposób to przetrzeć osikaną przez dziecko gazą... Jakoś nie miałam odwagi
Nystatyna pomaga! Wystarczyło raz namoczyć i teraz na węższą stronę łyżeczki zawijam pieluszkę tetrową maczam w Nystatynie i ścieramy większość zostaje na pieluszce :) Jeszcze kilka razy i się pozbędziemy :)

reklama
tak właśnie, sposób mojej babci , znajoma to zrobiła swojemu dziecku i jak ręką odjął zniknęło wszystko z języka... Ale jak pisałam, ja mam opory :p trzymam się zaleceń lekarza :)

Pytanie mam jak cos jest od 3miesiaca życia to od 3skonczonego czwarty zaczęty.... Czy drugi skończony 3zaczety ??? :/

tak,osikana pieluszka jest sposobem na pleśniawki-wg mojej mamy najlepsza

tak samo na opryszczkę wargową podobno działa super...

Pustiszi tzn że za 1mies. i 2tyg możesz podać;-)

reklama
hej dziewczyny :) dzisiaj bylismy na usg bioderek i okazalo sie ze maly ma nieco słabiej wykształcone panewki - podobno nic srasznego ale za to okazalo sie ze ma przepukline pachwinowa :(:( czy ktores z waszych dzieci tez ma ta przypadlosc ?? wiecie cos na ten temat ja oczywiscie jak naczytalam sie w internecie to zwylam sie jak glupia - generlanie chyba tylko operacja wchodzi w gre ale wole sie upewnic moze wy cos wiecie ??

Do góry