reklama
Rozwiązanie
Odradzam stanowczo zakup tego jakże drogiego sprzętu, z całym cookkey kosztuje prawie 5.5tys bo bez tego cookkey nie będziecie mieli wogole przepisów, mało tego, z urządzenia przepisy usuwają się same raz na rok, a to kosztuje 150zl dodatkowo, jeżeli chcecie wogole z niego korzystać bo nie ma wtedy nic, znajomi się smieja, bo mówią masz sprzęt za 5.5tys a musisz jeszcze przepisy kupować... Wstyd mi czasami jak to mówię. Powiem tyle, że w lidlu czy biedronce są takie sprzęty, wiele tańsze i spełniają tą samą funkcję, dodatkowo maja darmowa aktualizacje przepisow dożywotnio( brzmi dobrze...Jak w tytule, ma ktoś z Was?
Dobry sprzęt dla 5 osobowej rodziny czy przereklamowany?
Przymierzam się do kupna i zbieram opinie, czytam, dumam.
jasani
Fanka BB :)
Nic nie próbuje udowodnić. Jedynie zwracam uwagę, że podróbka nigdy nie będzie oryginałem. A to w przypadku gdyby ktoś zajrzał na ten wątek w przyszłości.Napisz jakie ma to znaczenie w kontekście tegoż posta? Co próbujesz mi udowodnić... Nie rozumiem. W każdym razie bardzo się cieszę, że smakują Ci potrawy z termomixa. To naprawdę bardzo ważne.
Skoro twierdzisz, że różnica spora to na pewno tak jest.
reklama
Lady Loka
Uwaga spamer.Długo dojrzewałam do zakupu. Obecnie mam 2 i mimo, że nie używałam codziennie i mimo, że do się żyć bez niego to jednak często ułatwia mi życie i nie żałuję, że kupilam.
marta18691
Czemu spamer? Już gdzieś pisała to samo?Uwaga spamer.
Lady Loka
Zobacz sobie jej posty. W kazdym link do reklamy.Czemu spamer? Już gdzieś pisała to samo?
Zagubiona-we-mgle
Ja się wypowiem jako użytkowniczka TM od 8 lat. Kupiłam jeszcze wersję 5. Wtedy kosztował coś koło 4 tys. Sprzęt fajny, ale czy na 5 osobową rodzinę wystarczy - nie wiem, zależy co kto gotuje i ile je. Ja używam głównie go robienia obiadów typu warzywa na parze, ryby, mięso. Robię lody, majonez, fajnie wyrabia też ciasta na pizzę czy drożdżowe. Polecam, sprzęt się spisuje ale czy niezbędny do życia nie wiem. Dziś bym na pewno nie zapłaciła prawie 7 tys nawet w ratach.
Lady Loka
TM6 ma troche więcej funkcji, moim zdaniem przy ratach 0% dalej sie to kalkulujeJa się wypowiem jako użytkowniczka TM od 8 lat. Kupiłam jeszcze wersję 5. Wtedy kosztował coś koło 4 tys. Sprzęt fajny, ale czy na 5 osobową rodzinę wystarczy - nie wiem, zależy co kto gotuje i ile je. Ja używam głównie go robienia obiadów typu warzywa na parze, ryby, mięso. Robię lody, majonez, fajnie wyrabia też ciasta na pizzę czy drożdżowe. Polecam, sprzęt się spisuje ale czy niezbędny do życia nie wiem. Dziś bym na pewno nie zapłaciła prawie 7 tys nawet w ratach.
Dla mnie przy gotowaniu dla dziecka jest jak złoto. Wrzucam na varomę i mam z głowy.
Zagubiona-we-mgle
Dokładnie, zależy kto do czego używa. ja dla samej siebie na razie nie planuję zmieniać.TM6 ma troche więcej funkcji, moim zdaniem przy ratach 0% dalej sie to kalkuluje
Dla mnie przy gotowaniu dla dziecka jest jak złoto. Wrzucam na varomę i mam z głowy.
reklama
marta18691
No ja zakupiłam teraz faktycznie jest drogo ale na raty to po 160zl wychodzi na 0 procent się załapałam na 5 osobowa rodzinęTM6 ma troche więcej funkcji, moim zdaniem przy ratach 0% dalej sie to kalkuluje
Podziel się: