reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy

reklama
Ja nie rozumiem dlaczego Ty wszędzie jesteś taka nie miła? Nie raz czytam Twoje wypowiedzi.
Okres masz? Problemy w domu z mężem. Ze się wyzywasz? Jesteśmy tu po to żeby się wspierać, a takie odzywki wszystko wiedząca są nie na miejscu! Wyjdź stad i więcej nie odpisuj jesteś okropna jedzą!
Nie jestem nie miła. Ale musiało mi umknąć ze koleżanka ma betę ujemna. A to jak odbierasz moje posty to już mnie to guzik obchodzi. Zawsze się znajdzie jakas..... której coś nie przypasuje.

Moja dzisiejsza beta, 3 dni przed okresem [emoji2368]
A to twój wynik. Kurcze wiesz co ten wynik niby mówi że jest brak ciąży ale jest ponad 3 wiadomo z taką bety nie jest logiczne żeby testy wyszły z tak fajna kreska jak u ciebie. Ale może jakiś błąd w labo? Albo dopiero coś zaczyna się dziać. Masz możliwość powtórzenia bety?

Jeszcze raz przepraszam nie zauważyłam a jak odpisałam żeby powtórzyć betę to nie spojrzałam na nick a później taki fajny test wrzuciłaś.

A to twój wynik. Kurcze wiesz co ten wynik niby mówi że jest brak ciąży ale jest ponad 3 wiadomo z taką bety nie jest logiczne żeby testy wyszły z tak fajna kreska jak u ciebie. Ale może jakiś błąd w labo? Albo dopiero coś zaczyna się dziać. Masz możliwość powtórzenia bety?

Jeszcze raz przepraszam nie zauważyłam a jak odpisałam żeby powtórzyć betę to nie spojrzałam na nick a później taki fajny test wrzuciłaś.
Nic sie nie stalo, ale pewnie domyślasz sie jak wyglada moj dziej dzisiaj, caly czas mysle. Kurde zribilam juz tyle testow. Jak wariatka. Powtórzę bete w innym labo jutro, bo i tak nie wytrzymam i tak 😬 prosze o wyorozumialosc albo jakies wiadro zimnej wody zebym sie ogarnela 🤣

Kolejna osoba Cie upomina i to samo odpowiadasz, nie potrafisz pomoc tylko wiecznie walisz teksty " Jak możesz tego nie widzieć," chyba logiczne " no chyba po to jest to forum żeby sobie pomoc a Ty tu nie pasujesz jesteś Panią wszystko wiedząca, wyżej srasz niż dupe masz, NIE POZDRAWIAM! IDŹ NAZRYJ SIE CZEKOLADY MOŻE CI PRZEJDZIE
Nie jestem nie miła. Ale musiało mi umknąć ze koleżanka ma betę ujemna. A to jak odbierasz moje posty to już mnie to guzik obchodzi. Zawsze się znajdzie jakas..... której coś nie przypasuje.

Nic sie nie stalo, ale pewnie domyślasz sie jak wyglada moj dziej dzisiaj, caly czas mysle. Kurde zribilam juz tyle testow. Jak wariatka. Powtórzę bete w innym labo jutro, bo i tak nie wytrzymam i tak [emoji51] prosze o wyorozumialosc albo jakies wiadro zimnej wody zebym sie ogarnela [emoji1787]
Nie mam pomysłu żeby Ci doradzić prócz żebyś powtórzyła betę. Ale aż mi się chce wierzyć że testy cię tak oszukały.

Bardzo dziwna sprawa, test pokazuje ciążę beta jakby nie pokazuje, z tego co ja kojarzę beta pierwsza pokazuje ciążę niz test wiec teoretycznie powinna byc wieksza, jedynie co mi przychodzi na mysl to powtorka bety jutro lub za 2 dni bedziesz miala pewnosc, jeśli beta nie urosnie zglos sie do gina bo testy sa pozytywne niekiedy przy problemach zdrowotnych
W sensie to odpowiedz do sytuacji siwek1212

reklama
Kolejna osoba Cie upomina i to samo odpowiadasz, nie potrafisz pomoc tylko wiecznie walisz teksty " Jak możesz tego nie widzieć," chyba logiczne " no chyba po to jest to forum żeby sobie pomoc a Ty tu nie pasujesz jesteś Panią wszystko wiedząca, wyżej srasz niż dupe masz, NIE POZDRAWIAM! IDŹ NAZRYJ SIE CZEKOLADY MOŻE CI PRZEJDZIE
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Odwal się jak coś Ci nie psuje to nie czytaj moich komentarzy i nie odpowiadaj na nie. Mądra się odezwała. A ty pasujesz? Ty pasujesz ale 2 metry pod ziemią.

Do góry