reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy...

Madzia od kiedy utrzymuje Ci sie bol brzucha?
Witaj, nie mam go caly czas. Czasami sie pojawia- pobolewa identycznie jak na @. Jest to chwilowe, mija i tak co jakis czas. Piersi tez mnie czasem pobolewaja czasem wogole. Ale trwa to tak od terminu,kiedy powinnam dostac @. Nie nasila sie na szczescie i jest do wytrzymania. Ale to juz 44 dc i objawy @ sa a nadal jej brak😳

reklama
Madzia od kiedy utrzymuje Ci sie bol brzucha?
Dodam,ze czasem kluje mnie w dole podbrzusza a czasem mam wrazenie jakby to bylo od lewego jajnika ehhh... dlatego mam takie mieszane uczucia czy to ciaza,czy poprostu zbliza sie miesiaczka i jest inny powod bralu tej @ 😶 czesto mi sie opozniala lub dostawalam wczesniej, ale nie bylo to dluzej niz 5 dni 🙈 maxymalny cykl mialam 38 dni, teraz 44 dc i nadal ani widu ani slychu o @ a testy jak testy same cienie 😶

reklama
Do góry