Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś lekko widać Ale równie dobrze może to być kreska fabryczna. Powtórz test za dwa dni Albo zrób betę.Co myślicie?
Zawsze po 7 dniach od spodziewanego okresu bo moja miesiączka często się spóźniała i przesuwała co miesiąc o jeden dzień z terminem.Ile dni po owulacji robilas test? Czy x dni po terminie @
Dziewczyny, a czy możliwe jest to że jestem w ciąży mimo że robiłam test po 8 dniach spóźnienia okresu?
Bo jutro będzie 11 dzień spóźnienia a jego dalej nie ma...
Fakt faktem u mnie często się spóźnia miesiączka
Ja mialam po owulacji 21dni i dostalam w 39dc @. Zrob beteSpóźnienie liczę od 28 dc ponieważ ciężko stwierdzić od którego dnia bo co miesiąc jest inaczej :/
No u mnie już 41dc. Mam nadzieję że owulacja mi się przesunela i dlatego test wyszedł negatywnyJa mialam po owulacji 21dni i dostalam w 39dc @. Zrob bete
Ja nic tam nie widzę, leć na betęCo myślicie?
Coś lekko widać Ale równie dobrze może to być kreska fabryczna. Powtórz test za dwa dni Albo zrób betę.Co myślicie?