Lenka232323
Fanka BB :)
Które testy są dobre z allegro??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trochę późno odpisuję, ale może którejś z Was się to jeszcze przyda U mnie sprawdziły się te testy owulacyjne z domowego laboratorium, można je kupić przez internet, ale z tego co wiem, to są też w aptekachKtóre testy są dobre z allegro??
DziękujęTrochę późno odpisuję, ale może którejś z Was się to jeszcze przyda U mnie sprawdziły się te testy owulacyjne z domowego laboratorium, można je kupić przez internet, ale z tego co wiem, to są też w aptekach
Trochę późno odpisuję, ale może którejś z Was się to jeszcze przyda U mnie sprawdziły się te testy owulacyjne z domowego laboratorium, można je kupić przez internet, ale z tego co wiem, to są też w aptekach
A moge wiedzieć dlaczego robiłaś po dwa testy owu w każdym dniu cyklu?Witam!
Moje eksperymenty z testami owu trwały 3 miesiące i przyniosły oczekiwane efekty.
Testy kupiłam najtańsze na allegro 50+5ciążowych i nie rozczarowałam się.
Dzięki testom ze zdziwieniem odkryłam, że moje owulacje wcale nie pokrywały się z moimi wcześniejszymi obliczeniami i z tym co pokazywały aplikacje telefoniczne tzn kalendarze cyklu. Nauczyłam się swojego ciała i co najważniejsze po trzech miesiącach jestem w ciąży.
Pozdrawiam i polecam testowanie Szczęśliwa przyszła mama
p.s. testy owulacyjne to również tańsza wersja testów ciążowych- u mnie zadziałały również w ostatnich dniach cyklu, pokazując wcześniej o 3 dni przez testami ciążowymi że jestem w ciąży.
p.s.2. poniżej przedstawiam dokumentacje foto może się komuś przydaZobacz załącznik 934897Zobacz załącznik 934898Zobacz załącznik 934899Zobacz załącznik 934900Zobacz załącznik 934901